Viitorul și eficiența activității operaționale prin aplicații mobile

Date: 16-02-2021

office-620822_1280

 

Viitorul, în mod special al activității de teren, se va desfășura și monitoriza preponderent cu ajutorul tehnologiilor și produselor cloud, precum și al aplicațiilor mobile.

 

Produsele și serviciile BITSoftware susțin zona de Servicii Profesionale și vin în ajutorul firmelor cu soluții tehnice moderne, dezvoltate în cloud, care cunosc tehnologia API pentru integrări diverse, în funcție de nevoile afacerii.

 

Soluția integrată de management SocrateERP este destinată gestionării activității operaționale în verticala de servicii profesionale, precum asigurări, service, mentenanță, servicii de curățenie și menajere (gestiunea activității din punctele de lucru, intervenții pe teren, vizite business, etc.).

 

 

Integrați și automatizați toate procesele din companie, cu o soluție software ERP modernă și flexibilă, în cloud, care adună informațiile trimise din soluțiile mobile, vă centralizează și oferă rapoarte în timp real, SocrateExpense și ServiceApp fiind extensii native ale SocrateERP, dar pot fi integrate și cu alte soluții ERP. Aplicația mobilă SocrateExpense este concepută să vină în ajutorul afacerilor din industria de servicii unde este nevoie de operarea deconturilor remote și în timp real.

 

Urmărirea deconturilor devine tot mai dificilă, mai ales în cazul unei activități tot mai intense ale personalului din teritoriu sau pentru afacerile cu mai multe puncte de lucru. SocrateExpense vă oferă posibilitatea desfășurării activității, de teren și contabile, într-un mod eficient, a operării deconturilor de cheltuieli în timp real și alocarea lor pe centre de cost pentru o mai bună monitorizare a activității administrative și de achiziții. 

 

În contextul actual, al muncii de la distanța, desfășurarea activității în teren și gestiunea deconturilor, într-o activitate cu proiecte încrucișate, oameni de teren diferiți, alocați unor proiecte sau deplasări la client, este tot mai complicată și cu riscuri tot mai ridicate. SocrateExpense și ServiceApp vin în ajutorul afacerilor de profil prin soluții optime și bazate pe nevoi reale din piață.

 

SocrateService este o aplicație mobilă pentru gestionarea eficientă a serviciilor pe care le oferiți. Urmăriți cerințele clienților, definiți și gestionați cererile și răspundeți cât mai repede posibil. Primiți notificări automate pentru fiecare actualizare, facturați solicitările clienților și urmăriți progresul acestora într-un tablou de bord.

 

SocrateService vă ajută să urmăriți în timp real activitatea unităților de intervenții și mentenanță din teren. Prin aplicația mobilă se pot gestiona avizele, informațiile din momentul intervenției (modificări de avize, poze și informații relevante din teren), acceptarea și trimiterea acestor avize spre facturare.

 

Toate aceste soluții și îmbunătățirea activității operaționale sunt gestionate în SocrateERP, care este în back-office, și preia datele din aplicațiile mobile și oferă mai departe funcționalitatea pentru gestionarea aprovizionării, vânzării, financiar contabilitate și analiza pe centre cost.

 

BITSoftware este partenerul vostru în oferirea de soluții pentru digitalizarea afacerii, dar și pentru accesarea de fonduri pentru finanțarea achiziției acestor soluții necesare pentru eficientizarea activității. 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...