SocrateRM maximizează performanța companiilor de IT

Date: 23-02-2021
Author: Ioana Boie

SocrateRM

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, într-un ritm accelerat de contextul actual, nevoia de adaptare este mai importantă ca niciodată.

 

Companiile IT care oferă servicii de implementare și consultanță, sunt nevoite să satisfacă nevoile clienților lor, pe măsură ce acestea apar; să fie mereu acolo pentru ei, să le ofere cele mai bune soluții și să o facă la timp. Și toate acestea, păstrându-și, de asemenea, compania profitabilă.

 

Cea mai dificilă parte în realizarea acestui lucru este să aveți resursele potrivite disponibile la timp pentru nevoile proiectelor actuale, atunci când echipa dvs. lucrează constant la mai multe proiecte în același timp.

 

Tocmai aici intervine SocrateRM. Este instrumentul perfect pentru optimizarea eficienței echipei dvs., ajutându-vă organizația să reducă timpul pierdut printr-o alocare optimă. Vă veți menține resursele alocate pe deplin, evitând burn-out-ul sau subutilizarea. Pe scurt, veți folosi echipa la capacitate maximă.

 

Cu SocrateRM puteți maximiza rentabilitatea proiectelor, vizualizând consumul bugetului pe proiect în timp real și gestionând resursele în funcție de evoluție și necesități, pentru a respecta termenul și bugetul. Puteți prevedea imediat orice întârziere potențială a proiectului sau derivare a costurilor pentru a putea reacționa la timp.

 

Pentru a fi competitiv, trebuie să vă îmbunătățiți continuu procesele și oamenii și să învățați din experiența acumulată. Trebuie să vă puteți măsura rezultatele. SocrateRM vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză, oferind raportări și analize în timp real. Cu SocrateRM veți măsura performanța proiectelor și resurselor dvs. Veți vedea dintr-o privire starea proiectelor. Veți petrece mai puțin timp controlând prin notificări inteligente. Veți putea aplica gândirea plan-do-check-act pentru afacerea dvs.

 

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre modul în care SocrateRM, soluția noastră în cloud Lean Resource Management, vă poate ajuta să maximizați performanța proiectelor dvs.

 

Solicitați o prezentare SocrateRM

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...