SocrateERP, soluție în cloud pentru provocările din distribuție

Date: 28-01-2021
Author: Robert Cazan

marcin-jozwiak-oh0DITWoHi4-unsplash

Aveți o companie de distribuție și lucrați cu mai mult de 2 softuri? SocrateERP este aplicația all-in-one care vă susține afacerea în aceste vremuri dificile. Mai mult, în cazul în care ați decis că acum este momentul să treceți la o soluție completă, puteți beneficia de finanțare prin fonduri europene nerambursabile de până la 90%. Mai multe informații despre cum puteți achiziționa SocrateERP cu fonduri europene găsiți aici.

 

SocrateERP face parte din noua generație de software de business, fiind o soluție modernă și flexibilă, în cloud, "deschisa" prin API, ceea ce permite integrarea și cu alte aplicații și dispozitive care permit comunicare prin API. Despre integrări puteți găsi mai multe informații aici. 

 

Cum vă poate ajuta SocrateERP?

 

În primul rând prin integrarea tuturor canalelor de vânzare (vânzare directă prin magazin, distribuție (en-gross), distribuție la retaileri, magazine online, platforme marketplace precum eMAG.

 

Apoi prin gestiunea inteligentă a depozitelor cu ajutorul soluției FluxVision WMS, integrată nativ cu SocrateERP, care ajută la virtualizarea depozitului, scanare cu coduri de bare, picking, optimizare trasee. 

 

SocrateERP vă ajută de asemenea să creșteți acuratețea și gestiunea livrarilor cu ajutorul panoului de bord de tip Kanban prin care se pot urmări în mod activ comenzile și determina stadiul în care acestea se află. 

 

Cu SocrateERP vă puteți bucura de suita completă de funcționalității necesare urmăririi operațiunilor financiar-contabile zilnice și generarea raportărilor financiare

 

Și nu în ultimul rând, SocrateBI, modulul de Business Intelligence, vă oferă acces la rapoarte complete  și o imagine la 360 de grade, putând astfel lua decizii strategice rapide.

 

SocrateERP, soluția perfect adaptată fluxului din industria de distribuție

 

Fie că sunteți distribuitori de produse alimentare, bunuri, echipamente electronice, ingrediente, decorațiuni sau produse tehnice, cunoașteți faptul ca trebuie să gestionați eficient gama de produse și stocurile pentru a asigura acuratețea și calitatea livrarilor, aceasta fiind o cerință esențială în ziua de astăzi pentru continuitatea relației cu partenerii dumneavoastra de afaceri. 

 

SocrateERP poate gestiona în mod eficient comenzile către clienți, în așa fel încât vă poate propune furnizori diferiți în funcție de termenul de livrare și poate crea automat necesarul de aprovizionare. Mai mult, pe baza termenilor de livrare din contractele cu KeyAccounts, vă puteți asigura ca livrați produsele la timp - atat pentru respectarea condițiilor contractuale, dar și pentru menținerea unui grad înalt de satisfacție a clienților.

 

Numeroasele automatizări din cadrul SocrateERP pot degreva persoane din cadrul companiei dumneavoastră de anumite responsabilități, ele realizându-se în mod automat, eliminând munca manuala.

 

Cum ajută SocrateERP în relația cu retailerii?

 

Dacă lucrați deja cu retaileri (KA) și nu aveți un sistem ERP - cel mai probabil operați pe platforma EDI agreată de aceștia sau folosiți o adresă de email unde primiți comenzile. Prin SocrateERP puteți realiza integrarea cu platforma acestora (EDInet, DocXchange, Tecnet, EDIConnect și altele), pentru a nu dubla operațiunile în programul de contabilitate. Astfel, veți opera direct din ERP toate documentele, iar acestea se vor trimite automat către platforma EDI. Același lucru este valabil și pentru comenzi, acestea vor fi importate automat în SocrateERP fără să mai fie nevoie de introducerea manuala a comenzilor. 

 

Cum ne diferențiem de competiție?

 

În primul rand, SocrateERP este o soluție 100% cloud, ceea ce înseamnă ca pentru a utiliza sistemul ERP aveți nevoie doar de o conexiune la internet și un browser. Mai ales în aceste vremuri dificile când munca de acasă pentru persoanele din administrativ, vânzări și alte departamente este o necesitate, trebuie să aveți o activitate care sa nu fie limitată la sediul dumneavoastră. Astfel, o mare parte din angajați pot lucra remote, fără să fie necesară prezența fizică sau conectarea folosind o conexiune VPN.

 

Un alt avantaj este faptul că beneficiați de actualizari de versiune automate, care nu vă  afectează business-ul, beneficiind totodată de funcționalități noi pe măsură ce acestea sunt implementate în noile versiuni. Lucrăm cu lideri mondiali în materie de tehnologie, pentru a asigura securitatea sistemului, monitorizarea rețelei, soluții de back-up și disaster-recovery.

 

Și nu în ultimul rând, ne diferențiem prin bunele practici și experiența acumulate în urma a sute de implementari în companii de distribuție. Găsiți pe site-ul nostru în secțiunea Studii de caz doar câteva dintre poveștile de succes pe care le-am scris de-a lungul celor peste 26 de ani de activitate alături de clienții noștri. 

 

Solicitați o prezentare SocrateERP pentru distribuție

 

Alte articole care v-ar putea interesa: 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...