The most open business and technology blog

This is the place where we share experience, innovation and thoughts with the community

Proiectele de Implementare ERP în “Lumea lui Trebuie” sau Partea distractivă a implementării

Date: 16-04-2014

ERP implementare ERP

 

TREBUIE. Într-o formă sau alta este senzația pe care o experimentăm în orice proiect de implementare. Cu toții concepem liste, trasăm direcții cu CE TREBUIE și NU TREBUIE făcut. Implementarea se desfașoară în “lumea lui Trebuie” o lume guvernată de responsabilitate, asumare, termene limită, bugete. În condițiile acestea pe parcursul unui proiect de implementare intervine oboseala și apoi, odată cu ea și demoralizarea.

[read more...]

Implementarea ERP - O călătorie de o mie de leghe

Date: 01-04-2014
Author: Dora Manolescu

 

Orice implementare poate fi comparată cu o lungă şi dificilă călătorie.

Ne îmbarcăm cu toţii pe aceeaşi navă cu speranţa că vom ajunge în portul destinaţie. Dar numai speranţele şi bunele intenţii nu sunt suficiente pentru atingerea ţintelor.

Sunt multe teorii care ne învaţă cum să ne identificăm/definim obiectivele, cum să planificăm şi să controlăm atingerea lor, dar pe langă teorie invăţăm şi din greşeli (ale noastre sau ale altora). Prin urmare împărtăşirea experienţelor personale este la fel de utilă ca şi studiul.

De multe ori ne urcăm în “corabie” fără să ştim prea multe despre ea, fără să ştim cu cine vom călători şi care este “prognoza meteo”.

[read more...]

Archive


more...