contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120

Webinar-SocrateCloud-ERP--constructii.png

Webinar-SocrateCloud-ERP-constructii-urmariti-inregistrarea.png

 

Despre webinar

Dacă sunteți manager sau dețineți o companie care activează în domeniul construcțiilor și doriți să
  • controlați și optimizați toate procesele și resursele din organizație?
  • aveți vizibilitate în timp real asupra proiectelor de construcții?
  • creșteți eficiența și profitabilitatea companiei?

Urmăriți seminarul online gratuit "Managementul eficient pentru companiile din construcții".

În acest seminar online, Angela Scripcariu - consultant senior SocrateCloud a prezentat cele mai importante beneficii ale utilizării unui sistem integrat de gestiune în cloud - SocrateCloud pentru o companie de construcții, modul în care acesta ajută la gestionarea tuturor proceselor și resurselor (materiale, manoperă, utilaje, transport) pentru creșterea profitabilității fiecărui proiect în parte și a companiei în ansamblu. 

Urmărind seminarul, veți afla cum puteți crește vizibilitatea asupra activităților în firma care lucrează pe proiecte, cum puteți gestiona mai bine toate resursele, cum puteți urmări costurile pe proiecte, faze, subfaze, cum puteți reduce timpul de raportare, accesând în timp real informațiile esențiale, eficientizând întreaga activitate cu ajutorul unui sistem integrat de gestiune potrivit pentru o firmă de construcții. 

SocrateCloud furnizează o aplicație integrată firmelor care activează în domeniul construcțiilor și ajută la gestiunea eficientă a tuturor proceselor din companie: achiziții, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariaților, echipamentelor și utilajelor, maximizând profitul printr-o execuție eficientă a fiecărui proiect și prin posibilitatea gestionării mai multor proiecte cu resurse mai puține, prin integrarea și automatizarea proceselor cheie.

 

Aflați urmărind seminarul online gratuit:

Constructii ERP CRM BI Cum să gestionați mai bine procesele din companie cu ajutorul unui sistem integrat de gestiune
Constructii ERP CRM BI Cum să maximizați profitul printr-o execuție eficientă a lucrărilor de construcții
Constructii ERP CRM BI Cum să planificați și gestionați resursele, timpul de livrare, costurile, cash flow-ul
Constructii ERP CRM BI Cum să urmăriți ceea ce s-a planificat versus realizat
Constructii ERP CRM BI Cum să scurtați timpul de luare a deciziilor și să creșteti profitabilitatea companiei

 

 

Seminar susținut de Angela Scripcariu

 

Angela_Scripcariu.jpg

 

 

Angela Scripcariu  - consultant senior, cu experiență în modelarea proceselor de business în cadrul sistemelor informatice, este certificată APICS - CSCP (Certified Supply Chain Professional). A acumulat experienţă ocupând diferite poziţii în mai multe companii, începând de la vânzări soluții amenajări interioare, administrator de aplicație, director de logistică, până la funcţia de consultant senior. Până în prezent a coordonat proiecte de implementare de succes în construcții,  distribuție, servicii, agro, financiar-contabil și a instruit peste 200 de persoane din aceste domenii pentru utilizarea SocrateCloud în cadrul companiei.

 

Ce spun clienții despre SocrateCloud?

 

Studiu de caz Rampad ERP Software

 

 

“Pentru mine ca și CEO, totul pleacă de la profitabilitate. În fiecare zi am nevoie de un raport simplu în care să văd profitabilitatea și apoi un traseu al banilor, astfel încât să știu în orice moment unde sunt banii, dar și consumul, stocurile și clienții. Ceea ce ne diferențiază de concurență este tocmai faptul că ne adaptăm foarte repede pieței, iar SocrateCloud reușește să țină pasul cu noi și cu nevoile noastre.”

 ERP-CCC-Kronstadt.png

"Cu SocrateCloud, C.C.C. Kronstadt a cumpărat timp. Timp pentru analize, timp pentru îmbunătățire, timp pentru reacții prompte la schimbările pieței și la cerințele beneficiarilor. Accesul la informație este acum foarte rapid, iar asta înseamnă productivitate mai mare, eficiență crescută și, în cele din urmă, o companie profitabilă."