contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120

Webinar-SocrateCloud-ERP-distributie.png

Webinar-Socrate-ERP-urmariti.png

 

Despre webinar

Dacă sunteți manager sau dețineți o companie care activează în domeniul importului, distribuției sau logisticii și doriți să
  • controlați și optimizați toate procesele din organizație?
  • aveți vizibilitate în timp real asupra afacerii?
  • creșteți eficiența și profitabilitatea companiei?

În acest seminar online, Angela Scripcariu - consultant senior SocrateCloud va prezenta cele mai importante beneficii ale utilizării unui sistem integrat de gestiune în cloud - SocrateCloud, modul în care acesta ajută la optimizarea proceselor și creșterea profitabilității într-o companie de distribuție.

Dorim să discutăm în acest seminar, nu despre îmbunătățiri minore, ci despre modul în care un sistem integrat de gestiune în cloud poate avea un impact major asupra business-ului, despre creștere controlată și despre succes. 

Suntem într-o eră în care totul se mișcă mai rapid, modelul de business al firmelor de distribuție se schimbă, distribuția se face prin mai multe canale, calitatea serviciilor este importantă, consumatorii sunt mult mai informați și cumpără din ce în ce mai mult online, interacționează cu companiile și au așteptări foarte ridicate. În aceste condiții, agilitatea unei companii este o necesitate. Succesul unei firme de distribuție este influențat foarte mult de soluția utilizată pentru a gestiona eficient întreaga sa activitate.

 

Aflați urmărind seminarul online gratuit:

Constructii ERP CRM BI Cum  integrați și să automatizați toate procesele și canalele de distribuție
Icons-Distributie-e.png Cum  reduceți costurile și să creșteți marja
Solutii Software Distributie Cum  scurtați timpul de luare a deciziilor strategice 
Constructii ERP CRM BI CCum să creșteți profitabilitatea companiei

 

 

Seminar susținut de Angela Scripcariu

 

Angela_Scripcariu.jpg

 

 

Angela Scripcariu  - consultant senior, cu experiență în modelarea proceselor de business în cadrul sistemelor informatice, este certificată APICS - CSCP (Certified Supply Chain Professional). A acumulat experienţă ocupând diferite poziţii în mai multe companii, începând de la vânzări soluții amenajări interioare, administrator de aplicație, director de logistică, până la funcţia de consultant senior. Până în prezent a coordonat proiecte de implementare de succes în construcții,  distribuție, servicii, agro, financiar-contabil și a instruit peste 200 de persoane din aceste domenii pentru utilizarea SocrateCloud în cadrul companiei.

 

Ce spun clienții despre SocrateERP?

 

Mediclim-ERP-Software.png

 

 

"Cu ajutorul soluției SocrateERP de la BITSoftware, Mediclim a făcut pasul de la afacere de familie la un business de 10 milioane de euro.” 

 Handlopex-ERP-Software.png

"O companie de distribuție nu poate funcționa fără o soluție ERP. Cu SocrateCloud am reușit să punem bazele unui business de încredere pentru clienții noștri.”