Solutia completa pentru agricultura ERP CRM BI

ERP-for-Agro-1.jpg ERP-for-Agro-3.jpg ERP-for-Agro-4.jpg ERP-for-Agro-7.jpg ERP-for-Agro-8.jpg ERP-for-Agro-9.jpg
Integrați toate procesele din companie: producție, aprovizionare, vănzare, trezorerie și financiar-contabilitate Gestionați  producția agricolă și urmăriți profitabilitatea pe tipuri de culturi Derulați și gestionați contractele cu fermierii, pe culturi agricole Gestionați eficient resursele   și costurile aferente lor, inclusiv cele cu întreținerea utilajelor și echipamentelor agricole Controlați calitatea și nivelul stocului, optimizând astfel și procesul de aprovizionare Reduceți costurile și scurtați timpul de luare al deciziilor strategice

ERP & CRM & BI Software Solution

Aliniați tehnologia cu strategia de business

Agricultura este o ramură importantă a oricărei economii naţionale. Industrializarea agriculturii a luat avânt în ultima vreme. Companiile din domeniul agricol nu trebuie să fie numai eficiente, dar trebuie să atingă și standarde înalte privind calitatea și să se adapteze rapid la condițiile schimbătoare ale pieței. În acest mediu dificil, e important ca procesele de business din organizație să poată fi ținute sub control. Aceasta implică utilizarea unor sisteme software flexibile care integrează funcționalități specifice industriei agro și raportări inteligente pentru decizii rapide.

Utilizarea în agricultură a sistemelor integrate de gestiune (ERP) fundamentează o creștere semnificativă a performanței și calității la nivelul tuturor proceselor unei organizații agricole, asigurând avantaje competitive și abordări durabile, concretizate prin îmbunătățirea operațiunilor de planificare, optimizarea manage- mentului resurselor și eficientizarea proceselor decizionale asociate activităților agricole.

SocrateCloud susține companiile din Agro

SocrateCloud acoperă toate procesele din companiile care activează în agricultură, de la gestiunea producției agricole la aprovizionare, stocuri, vânzare directă sau prin distribuitori, mijloace fixe, parc auto, încasări, plăți, gestiune financiară și contabilă. Cu SocrateCloud îmbunătățiți eficiența operațională, consolidați informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cele mai bune decizii strategice. Soluția este 100% cloud, utilizarea ei eliminând din start costurile cu infrastructura și permițând accesarea informațiilor din orice locație, birou sau teren, doar cu ajutorul unui browser de internet.

Descărcați studiile de caz

și aflați cum companii importante din România își eficientizează activitatea cu SocrateCloud 

Download Studiu de caz SocrateCloud Jidvei
Download Studiu de caz SocrateCloud Caussade