Socrate Salarii

Complet, simplu, prietenos

Acum și în cloud

 

 

 

Abonați-vă la știrile Socrate Salarii

Socrate Salarii este o soluție de salarizare utilizată de firme private românești medii și mari care realizează definirea şi gestionarea structurii de personal, evidenţa drepturilor salariale, concedii de odihnă şi medicale precum şi a altor drepturi şi reţineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare.

În noua variantă în cloud, Socrate Salarii oferă flexibilitate și scalabilitate sporite, ușurință în utilizare, păstrând în același timp funcționalitatea necesară, cu respectarea legislației în vigoare.

Solicitați o prezentare personalizată

Socrate Salarii

✔︎ Flexibilă

Disponibilă în cloud*, pe bază de abonament.

Necesită o conexiune de internet, sistem de operare și un client Windows care se descarcă gratuit.

✔︎ Pregătită pentru volume mari de date

Interfața aplicației dispune de ecrane pentru importuri de date din fișiere externe (Microsoft Excel) pentru prelucrare volume mari de date (de exemplu: acordarea de beneficii angajaților), reducând semnificativ timpul de operare față de introducerea manuală pe fiecare angajat.

✔︎ Ușor de utilizat

Interfață prietenoasă, în limba română, meniuri simplificate cu informația relevantă, rapoarte flexibile, ușor de modificat de utilizatori, fără a necesita competențe IT.

✔︎ Configurabilă

Majoritatea configurărilor legislative pot fi realizate din interfața de lucru, independent de dezvoltatorul software, ceea ce permite operarea în timp scurt în noii parametri legislativi

✔︎ Matură

20 ani de parteneriat cu clienți din diferite verticale (retail, distribuție, construcții, petrol și gaze) au adus maturitate, complexitate și stabilitate produsului SocrateSalarii. 

✔︎ Implementare rapidă

Utilizatorii dispun de resurse pentru învățarea rapidă a utilizării aplicației (tutoriale, documentație online accesibilă chiar din interfața aplicației). În plus, trainingul de utilizare a aplicației nu durează mai mult de 8 ore, iar intrebările ulterioare și alte servicii de implementare sunt asigurate de consultanți specializați, cu experiență în domeniul salarizării.

 

Doriți mai multe informații?

De ce în cloud?

 

Beneficii-Socrate-Salarii-software-1.png

Investiție inițială ZERO

Achiziția de server și de licențe software nu mai face parte din costurile inițiale ale beneficiarului, reducându-se astfel de la început costurile cu infrastructura.

Beneficii-Socrate-Salarii-software-2.png

Costuri de upgrade ZERO

Upgrade-ul la cele mai noi versiuni SQL Azure și SocrateSalarii se face gratuit.

Beneficii-Socrate-Salarii-software-3.png

Costuri servere ZERO

Mentenanța hardware este preluată de serviciul oferit de Cloud Azure. Echipamentul uninterruptible power supply pentru servere este de asemenea istorie.

Beneficii-Socrate-Salarii-software-4.png
Confidențialitatea datelor

Administratorul de rețea nu mai are acces la datele confidențiale din baza de date referitoare la salarizare.

Beneficii-Socrate-Salarii-software-5.png

Siguranța datelor

Socrate Salarii rulează în Cloud Azure de la Microsoft. Serviciul de Cloud oferă back-up la minut pe 14 zile în urmă.

Beneficii-Socrate-Salarii-software-6.png

Accesibilă

Accesați și lucrați de oriunde și de pe un sistem de operare Windows utilizând doar o conexiune de internet

 


Abonament anual preplătit

Abonament lunar preplătit


 Tip instanță cloud


 Instanță cloud dedicată


Nr. minim de angajați


Back-up ultimele 14 zile


Timpul de răspuns la solicitări


Management instanță BD


 

 

PROFESSIONAL


7 € / angajat / an

0.7 € / angajat / lună


LARGE1.5004 h @ 5/7Abonați-vă

 

✔︎ Pe ce durată se face abonamentul?

Abonamentul se face anual sau lunar per număr de angajați. Puteți suspenda abonamentul după încheierea perioadei de contractare. Nu se calculează prorata pentru perioada suspendată.

✔︎ Cum se activează abonamentul?

După ce completați formularul pentru abonament cu toate informațiile solicitate veți primi datele de conectare în cel mult două zile lucrătoare.

✔︎ Există discount pentru abonamentul anual?

Da. Prețurile pentru abonamentul anual sunt mai mici cu 17% decât cele pentru abonamentul lunar.

✔︎ Cât durează implementarea?

Serviciile de implementare sunt asigurate la cerere contra cost de consultanți specializați, iar training-ul de utilizare al aplicației este realizat într-o zi (8 ore).

Doriți mai multe informații?

Sunteți gata să vedeți Socrate Salarii în acțiune?

 

Clienți Socrate Salarii

 

20 ani de colaborare cu clienți din diferite verticale (retail, distribuție, construcții, petrol și gaze) au adus maturitate, complexitate și stabilitate produsului Socrate Salarii. O parte dintre companiile care utilizează SocrateSalarii se găsesc mai jos:

RCSRDS-ERP-Software.png

RCS&RDS, peste 10000 angajați gestionați lunar, într-o importantă firmă din domeniul telecomunicațiilor, având o dinamică considerabilă de personal și de proiecte de dezvoltare, gestionate cu SocrateSalarii împreună cu SocrateCloud

Oil-Terminal-ERP-Software.png

OIL Terminal, cel mai mare operator pe mare din Sud-Estul Europei, specializat în vehicularea țițeiului, produselor petroliere și petrochimice lichide și a altor produse și materii prime în vederea import/exportului și tranzitului, pentru care se înregistrează mai multe categorii de angajați aflate în condiții speciale și deosebite de muncă, pentru care se asigură calcul și raportare specifică.

Premium-Areotech-ERP-Software.png

Premium Aerotec, un important jucător în domeniul aeronauticii civile şi militare, fabrică structuri de aeronave pentru întrega piaţă mondială, cu un număr însemnat de angajați care deservesc desfășurarea activității firmei, cu sistem de pontaj electronic al prezenței, integrat în Socrate Salarii.

Alum-ERP-Software.png

Alum Tulcea, uzină cu mai bine de 700 angajați, desfășoară activitatea de procesarea hidrometalurgică a bauxitei pentru a obține oxidul de aluminiu, materia primă pentru obținerea aluminiului. Socrate Salarii asigură gestionarea multiplelor sporuri de condiții grele de muncă, împreună cu un sistem de beneficii asigurate angajaților.

Tremag-ERP-Software.png

Tremag Tulcea, producător în domeniul materialelor refractare (cărămidă refractară), realizează gestiunea sporurilor specifice acestei activități de producție și calculelor salariale în Socrate Salarii.

Hortifruct-ERP-Software.png

Hortifruct SRL și firmele din componența acesteia, prima și unica organizație de producători din România și Sud-Estul Europei pentru grupa de produse „legume și fructe”, cu dinamică importantă pe personalul zilier și sezonier.

Domeniile-Tohani-ERP-Software.png

Domeniile Viticole Tohani, firmă cu activitate în producția viticolă, gestionează 500 de hectare de vii și are un număr însemnat de angajați, permanenți dar și zilieri și angajați sezonieri. Cu Socrate Salarii realizează raportarea veniturilor salariale împreună cu veniturile din drepturi de autor și venituri din arenda agricolă.

Umeb-ERP-Software.png

Companie  prestigioasă românească specializată în proiectare, fabricare și comercializare motoare electrice de joasă tensiune și grupuri electrogene care ocupă un loc important pe piața internațională. Cu peste 250 angajați, Umeb obține situația în contabilitate pe departamente și/sau centre  de cost prin notă contabilă generată cu analitice automat în SocratePlus din SocrateSalarii.