Soluțiile BITSoftware – studii de caz și exemple

Doriți să știți cum pot să vă ajute soluțiile de la BITSoftware?

Aruncați o privire la ce am facut deja pentru companii importante din România și Europa.

DISTRIBUȚIE   -   AGRO   -   RETAIL ȘI DISTRIBUȚIE DE CARTE   -   LOGISTICĂ   -   RETAIL
INDUSTRIE ALIMENTARĂ
   -   PRODUCȚIE   -   PETROL, GAZE, RESURSE NATURALE   -   CONSTRUCȚII 

Handlopex Case Study ERP Software

DISTRIBUȚIE

Handlopex, lider european în distribuția de anvelope, folosește SocrateCloud - soluția completă pentru distribuție pentru a obține un avantaj competitiv.

Mediclim-ERP-Software.png

DISTRIBUȚIE

Folosind toate capabilitățile platformei SocrateCloud ERP & CRM & BI, împreună cu alte module personalizate, Mediclim a făcut pasul de la o afacere de familie la un business de 10 milioane de euro.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz  District

DISTRIBUȚIE

District Group gestionează cu SocrateERP activitățile din domeniul alimentar, auto, de transport rutier și distribuție, ale firmelor din grup.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz  Safero

DISTRIBUȚIE

Safero Group, distribuitor de materiale de construcții, și-a redus costurile operaționale și a optimizat procesul de aprovizionare cu SocrateERP.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz  Indukat

DISTRIBUȚIE

Unul dintre principalii distribuitori de echipamente pentru industria textilă își gestionează cu succes activitatea cu SocrateERP.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz Jidvei

AGRO

Socrate Cloud gestionează toate procesele din cele 20 de firme din grup și ajută managementul să ia cele mai bune decizii pentru o competitivitate crescută în piața vinurilor.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz Caussade

AGRO

Unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de semințe din România își controlează costurile și își susține  creșterea afacerii cu SocrateCloud ERP & CRM.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz  Domeniile Tohani

AGRO

Domeniile Tohani, producător și distribuitor renumit de vinuri românești de cea mai bună calitate, folosește Socrate ERP pentru gestionarea tuturor proceselor din companie.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz  Alcedo

AGRO

Alcedo, prietenul recoltelor sănătoase și lider pe piața produselor de protecție a plantelor, folosește Socrate ERP de la BITSOftware pentru gestiunea întregii sale activități.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz  Okian

RETAIL ȘI DISTRIBUȚIE DE CARTE

Okian, cea mai mare librărie online din România, folosește SocrateCloud pentru automatizarea proceselor și pentru reducerea timpului de procesare a comenzilor.

SocrateCloud ERP Studiu de caz  Okian

RETAIL ȘI DISTRIBUȚIE DE CARTE

Distribuție de carte, editură, organizare de evenimente, linii de business diferite gestionate unitar cu SocrateCloud ERP & CRM.

SocrateCloud ERP Studiu de caz  Prolibris

RETAIL ȘI DISTRIBUȚIE DE CARTE

Retail de carte, papetărie și jucării prin intermediul librăriilor deținute în Târgoviste, Pucioasa și Moreni, gestionat eficient cu sistemul integrat de gestiune Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Egmont

RETAIL ȘI DISTRIBUȚIE DE CARTE

Egmont România, cea mai importantă editură de carte și reviste pentru copii, gestionează cu Socrate ERP toată activitatea de tipărire, costurile de producție și rapoartele de licență.

SocrateCloud ERP Studiu de caz  Frisbo

LOGISTICĂ

Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateCloud pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Tekzen

RETAIL

TEKZEN ROM, filiala din România a celei mai mari companii de bricolaj din Turcia, își gestionează toate operațiunile financiar-contabile cu Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz LeFruMarin

INDUSTRIE ALIMENTARĂ

Cu Socrate ERP, producătorul, detailistul și distribuitorul LeFruMarin, poate acum să gestioneze o creștere tot mai accelerată.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Transilana

PRODUCȚIE

Transilana, filatura de lâna pieptănată și companie cu tradiție în România, a redus cu peste 40% timpul de onorare a comenzilor cu Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Monte Bianco

PRODUCȚIE

Cel mai mare producator de șervețele și batiste igienice din România și-a crescut cu 10% cifra de afaceri utilizând SocrateCloud ERP & CRM.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Umeb

PRODUCȚIE

Producător prestigios de motoare electrice folosește Socrate ERP pentru gestionarea eficientă a resurselor, proceselor de producție și a costurilor aferente.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Star East Pet

PRODUCȚIE

Producator și distribuitor de mase plastice îmbunătățește controlul și asigură trasabilitatea cu Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Kronmat

PRODUCȚIE

Compania care realizează produse fasonate din oțel beton își gestionează activitatea cu Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Tino

PRODUCȚIE

Unul dintre producătorii importanți din România de încalțăminte pentru copii a redus cu 40% personalul neproductiv utilizând Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Fenestela

PRODUCȚIE

Producătorul de ferestre și uși de lemn stratificat a redus cu 15% prețurile produselor sale cu ajutorul soluției Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz RA-Kronstadt

PETROL, GAZE ȘI RESURSE NATURALE

Regia publică locală a pădurilor „Kronstadt” administrează eficient cu Socrate ERP al patrulea fond ca marime din România, cu 14.600 de hectare de pădure.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Oil Terminal

PETROL, GAZE ȘI RESURSE NATURALE

De mai bine de 15 ani, Oil Terminal Constanța, unul din cele mai mari terminale petroliere din Sud-Estul Europei, își crește susținut afacerea cu Socrate ERP.

SocrateCloud ERP Studiu de caz CCC Kronstadt

CONSTRUCȚII

C.C.C. Kronstadt, unul dintre cei mai activi jucători pe piața construcțiilor, utilizează SocrateCloud ERP pentru a-și gestiona proiectele, activitatea financiară și operatională.

Rampad-ERP-Software.png

 CONSTRUCȚII

Rampad alege SocrateCloud ca suport managerial în drumul său către succes. Rampad face parte din grupul de firme Metabras, cu o istorie de aproape 22 de ani pe piața românească.