contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
MONTE BIANCO
 

Cel mai mare producător de şerveţele şi batiste igienice din România, şi-a crescut cifra de afaceri utilizând SocrateERP & CRM

Monte Bianco ERP Studiu de caz SocrateCloud

 

Monte Bianco este cel mai mare producător de articole din hârtie tissue din România și s-a înființat în anul 1994 la Târgoviște. La sfârșitul anului 2010, Monte Bianco era pe primul loc în România în ceea ce privește producția de șervețele, batiste igienice, prosoape de bucătărie și produse HoReCa.

Monte Bianco a ales SocrateERP în urma analizei și evaluării mai multor soluții existente pe piață. Selecția a avut la bază cel mai bun raport funcționalitate - preț, precum și faptul că împreună cu consultanții BITSoftware au fost clarificate toate nevoile și cerințele.

Cu SocrateERP, Monte Bianco a redus timpul de raportare și a îmbunătăţit performanţele operaţionale ale companiei, permiţând o evidenţă corectă a datelor despre fiecare client şi furnizor în parte, acest lucru conducând la creșterea cu circa 8% a numărului de clienţi şi cu aproape 10% a cifrei de afaceri. Totodată, disponibilitatea on-line a datelor privind stocurile a condus la o creștere a vitezei de rotație a stocurilor cu 12%.

Descărcați studiul de caz pentru a afla mai multe detalii despre cum cei de la Monte Bianco își îndeplinesc obiectivele cu ajutorul SocrateERP.

Descărcați studiul de caz