contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
JIDVEI
 

Producția de vin și vinars, cultivarea viței de vie, creșterea și comercializarea animalelor, cultivarea și comercializarea cerealelor, HORECA și servicii sunt gestionate unitar cu SocrateERP & CRM

Jidvei ERP Studiu de caz SocrateCloud

Jidvei este al treilea producător de vin din Europa, cu peste zece milioane de sticle de vin vândute anual, principala sa piață de desfacere fiind cea autohtonă.

Preocuparea constantă a managementului firmei pentru calitate dar și pentru dezvoltare continuă, a îndreptat Jidveiul către o soluție integrată de gestiune, flexibilă și deschisă pentru noi dezvoltări, care să ajute la obținerea unui avantaj competitiv suplimentar pe piața vinurilor, atât la nivel național, cât și internațional.

SocrateERP gestionează toate procesele din Grupul Jidvei (aprovizionare, stocuri, producție, îmbuteliere, vânzare directă sau prin distribuitori, mijloace fixe, parc auto, brutărie, ferme, agroturism, gestiune cantine și grădinițe).

Descărcați studiul de caz și aflați cum producția de vin și vinars, cultivarea viței de vie, creșterea și comercializarea animalelor, cultivarea și comercializarea cerealelor, HORECA și serviciile sunt gestionate unitar cu SocrateERP.

Descărcați studiul de caz