contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
C.C.C. KRONSTADT
 

Unul dintre cei mai activi jucători pe piaţa construcţiilor, utilizează SocrateERP

pentru a-și gestiona proiectele, activitatea financiară şi operaţională

CCC Kronstadt ERP Studiu de caz SocrateCloud

 

Compania C.C.C. Kronstadt a luat ființă în anul 2001, la Brașov, și oferă servicii de proiectare în construcții, reabilitare clădiri vechi, documentații pentru autorizații de construcții, construcție de blocuri de locuințe și case la cheie, sedii de birouri și centre comerciale, showroom-uri și service-uri auto, hale de producție, drumuri de acces și reabilitare drumuri, demolări și restaurări.

La șapte ani de la înființare, C.C.C. Kronstadt ajunsese în punctul în care dezvoltarea sa
accelerată nu mai era susținută de softul utilizat. Volumul foarte mare de date ce trebuiau prelucrate, timpii foarte mari de răspuns ai vechii soluții informatice au dus la un scurt-circuit al fluxului informațional necesar managementului companiei pentru luarea deciziilor de business.

Alegerea soluției SocrateERP a avut la bază două lucruri esențiale. Primul, că este o soluție foarte flexibilă, oferind o libertate de congurare pe partea de raportare, adaptată cerințelor fiecărui utilizator. Iar al doilea, că venea din start şi cu interfaţă web, care permitea lucrul în sistem de pe orice șantier, un element extrem de important pentru cei de la C.C.C. Kronstadt.

Descărcați studiul de caz C.C.C. Kronstadt pentru a afla mai multe detalii despre reducerea cu 95% a timpului de prelucrare şi analiză a informațiilor necesare luării deciziilor strategice cu ajutorul soluției SocrateERP. 

 

Descărcați studiul de caz