contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
BYBLOS
 

Distribuţie de carte, editură, organizare de evenimente. Linii de business diferite gestionate unitar de Byblos cu SocrateERP & CRM

Byblos ERP Studiu de caz SocrateCloud

 

Byblos este importator și distribuitor online de cărți de specialitate în limba engleză din domeniile IT, business, finanțe, relații publice, etc. Byblos este, de asemenea, prezent pe piața publicațiilor IT&C, publicând revista IT Trends, și pe cea a organizatorilor de conferințe și evenimente, prin intermediul conferințelor Agora.

Volumul mare de facturi și documente generat de activitatea editurii de presă, precum și necesitatea de a gestiona mai bine organizarea de evenimente, au generat nevoia implementării unei soluții integrate ERP & CRM, care să satisfacă cerințele funcționale și tehnice pe termen lung ale companiei.

SocrateERP & CRM s-a pliat tendințelor de dezvoltare și necesităților interne, eficientizând fluxurile informaționale în interiorul companiei și integrând procesele de aprovizionare, distribuție, controlul încasărilor și al plăților, precum și gestionarea relațiilor cu clienții și partenerii.

Descărcați studiul de caz pentru a afla mai multe detalii despre cum SocrateERP a permis celor de la Byblos să crească viteza de reacție la schimbările mediului concurențial. 

Descărcați studiul de caz