contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
CAUSSADE SEMENCES
 

Unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de seminţe din România, își controlează costurile și își susține regional creșterea afacerii cu SocrateERP & CRM

Caussade-ERP-Studiu-de-caz.png

Caussade Semences Est Europa este unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de seminţe pentru cultură mare și plante furajere din România.

Caussade Semences Est Europa a decis implementarea sistemului SocrateERP & CRM pentru creșterea competitivității într-o piață în plină expansiune și pentru o urmărire, în timp real, a operațiunilor pe care le desfășoară atât la nivel local, cât și la nivel regional. Flexibilitatea sistemului oferit de BITSoftware a permis dezvoltarea unor funcționalități specifice, capabile să răspundă nevoilor companiei.

Unul din principalele beneficii resimțite în urma implementării a fost optimizarea fluxului de informații între departamente, care a produs o reacție proactivă la schimbările mediului de activitate, cu efecte pozitive în relația cu partenerii. O altă contribuție semnificativă este urmărirea cash-flow-ului și a indicatorilor financiari.

Descărcați studiul de caz și descoperiți cum Caussade Semences Est Europa își controlează costurile și își susține regional creșterea afacerii cu SocrateERP. 

Descărcați studiul de caz