contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
TRANSILANA
 

Filatura de lâna pieptănată a redus cu peste 40% timpul de onorare a comenzilor ca urmare a utilizării soluției SocrateERP

TRANSILANA-ERP-software-romania.png

Înființată în anul 1936, Transilana S.A. este o filatură de lână pieptănată cu o producție de 750-800 de tone pe an. Peste 75% din producția Transilana este destinată piețelor externe (UE, Turcia, etc).

Diversificarea pieței de desfacere a produselor, pretențiile calitative tot mai mari ale clienților și nevoia de a atinge și respecta aceste standarde de calitate, menținând în același timp un cost competitiv pentru produsul final, au fost motivele pentru care conducerea Transilana a decis înlocuirea programelor informatice dezvoltate in-house cu un sistem integrat de gestiune.

Principalele motive pentru care conducerea Transilana s-a îndreptat către SocrateERP au fost platforma de tehnologie unică pentru toate procesele de business, interfața prietenoasă și paleta largă de funcționalități capabile să răspundă unei activități în plină expansiune. 

Descărcați studiul de caz și aflați mai multe detalii despre cum a reușit Transilana să își reducă timpul de operare și de onorare a comenzilor. 

Descărcați studiul de caz