contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
TEKZEN
 

filiala din România a celei mai mari companii de bricolaj din Turcia, își gestionează toate operațiunile financiar-contabile cu SocrateERP.

Tekzen-Software-ERP.png

Tekzen Rom a fost filiala din România a celei mai mari companii de bricolaj din Turcia, Tekzen. Compania are ca obiect de activitate vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare prin magazine de tip DIY (Do-It-Yourself).
Lideri pe segmentul magazinelor de bricolaj din Turcia, cei de la Tekzen au decis utilizarea și pentru magazinele din România a soluției ERP folosită în Turcia. Cum însă sistemul financiar-contabil din România nu se aseamănă deloc cu cel de la Istanbul, iar schimbările la nivelul legislației românești în domeniul fiscal sunt foarte frecvente, conducerea companiei a hotărât implementarea unei soluții ERP locale.
SocrateERP  a fost utilizat pentru gestiunea întregii activitâți financiar-contabile a magazinelor Tekzen din România, fiind integrat pe partea de stocuri, necesar de aprovizionare, comenzi furnizori, cumpărări, mijloace fixe, cu sistemul ERP folosit în Turcia.

Descărcați studiul de caz pentru a vedea cum a utilizat Tekzen funcționalitatea financiar-contabilă din SocrateERP.

 

Descărcați studiul de caz