contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
PROLIBRIS
 

Retail de carte, papetărie și jucării prin intermediul librăriilor deținute în Târgoviște, Pucioasa și Moreni, gestionat eficient cu sistemul integrat de gestiune SocrateERP.

Prolibris-Software-ERP.png

 

Retailul de carte și papetărie prezintă câteva particularități din punctul de vedere al gestionării stocurilor și vânzărilor: câteva zeci de mii de articole, sute de furnizori, moduri diferite de formatare a prețurilor și ritm alert de apariție a titlurilor noi. Toate aceste aspecte fac imposibil un proces decizional corect fără utilizarea unui sistem de gestiune adecvat.

Cu SocrateERP, Prolibris a câștigat flexibilitatea de care avea nevoie pentru a se adapta la cerințele în schimbare și la noile oportunități de pe piața retailului de carte: capacitatea de a răspunde cu produse și servicii calitative la cerințele clienților, posibilitatea de lansare și urmărire a campaniilor de vânzare, urmărirea evoluției prețurilor, semnalarea discounturilor, bonusurilor și reducerilor acordate.

Descărcați studiul de caz pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care le-au adus implementarea soluției SocrateERP celor de la Prolibris. 

 

Descărcați studiul de caz