contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
INDUKAT
 

Unul dintre principalii distribuitori de echipamente pentru industria textilă își gestionează activitatea cu SocrateERP.

Indukat-ERP-Software.png

Indukat Trading & Services s-a înființat în 1995, activitatea de bază fiind distribuția de mașini pentru industria textilă (mașini și prese de călcat), precum și mașini de cusut și de tricotat, devenind în timp unul dintre principalii distribuitori de pe piața din România.
Ca firmă de distribuție, Indukat avea nevoie de gestiune logistică eficientă și resimțea necesitatea de a pune un accent mai mare pe partea de achiziții, pe un control sporit atât al furnizorilor, cât și al clienților. Și, mai ales, avea nevoie de informații sigure și în timp real legate de stocurile existente, de comenzile lansate către furnizori și de cele onorate de aceștia. 
Cu SocrateERP, Indukat își gestionează acum întreaga activitate, de la aprovizionare până la vânzare, de la baza de date cu clienți până la activitatea financiar-contabilă. De asemenea, compania utilizează și Socrate Salarii pentru definirea şi gestionarea personalului, evidenţa drepturilor salariale, etc.

Descărcați studiul de caz pentru a afla mai multe informații despre eficientizarea activității de la Indukat cu SocrateERP.

Descărcați studiul de caz