contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
EGMONT
 

Egmont România, cea mai importantă editură de carte și reviste pentru copii, gestionează cu SocrateERP toată activitatea de tipărire, costurile de producție și rapoartele de licență.

egmont-Software-ERP.png

Egmont România s-a înființat în anul 1991 și reprezintă cea mai importantă editură de carte și reviste pentru copii de pe piața românească. Dezvoltarea afacerii Egmont România a fost una constantă, cu sute de noi titluri de cărți de la an la an și cu un volum tot mai mare de redevențe de autor și de licențe de punere pe piață a produselor. În 2006, după ce s-a încercat fără succes îmbunătăţirea soluției informatice utilizate, s-a decis achiziționarea unui sistem ERP nou, capabil să se dezvolte odată cu afacerea companiei.

De mare folos s-a dovedit SocrateERP într-unul din punctele cheie ale activității Egmont România: rapoartele de licență. Unde e vorba de sute de produse pe un licensor, compania lucrând cu peste 50 de licensori. Iar timpul de realizare a acestor rapoarte s-a redus cu aproape 80 de procente, de la opt-zece zile, la mai puțin de două.
 
Descărcați studiul de caz pentru mai multe detalii despre cum Egmont România își gestionează cu SocrateERP întreaga activitate. 
 

Descărcați studiul de caz