contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
Domeniile Viticole Tohani
 

Producător și distribuitor renumit de vinuri românești de cea mai bună calitate folosește SocrateERP pentru gestionarea tuturor proceselor din companie.

Domeniilr-Tohani.png

Domeniile Tohani, producător și distribuitor renumit de vinuri românești de cea mai bună calitate folosește SocrateERP pentru gestionarea tuturor proceselor din companie, asigurând astfel un ritm alert de dezvoltare.

Scopul implementării soluției SocrateERP a fost optimizarea stocurilor de materii prime și produse finite, gestiunea vânzărilor și a tuturor proceselor pe care le implică activitatea de producție și distribuție a vinurilor. 

Cu SocrateERP, Domeniile Tohani își gestionează lanțul de aprovizionare, de la necesarul de aprovizionare și comenzi furnizori, la gestiunea stocurilor, vânzările (comenzi clienți, vânzări, exporturi) și activitatea financiar-contabilă.

Ca urmare a utilizării soluției furnizate de BITSoftware, Domeniile Tohani a crescut gradul de satisfacție al clienților și a reușit să îmbunătățească strategia de vânzări pe baza rapoartelor generate de SocrateERP. 

 

Descărcați studiul de caz