contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
 
ALCEDO
 

Lider pe piața produselor de protecție a plantelor, folosește SocrateERP pentru gestionarea întregii activități.

Alcedo-Kronstadt-ERP-software-romania.png

Alcedo, lider pe piața produselor de protecție a plantelor, folosește SocrateERP pentru gestionarea întregii activități.

Pentru că afacerea începuse să se dezvolte mai repede și mai rapid decât anticipaseră proprietarii Alcedo, iar informațiile care trebuiau prelucrate zilnic crescuseră exponențial, s-a simțit nevoia unui sistem informatic puternic și capabil să sprijine dezvoltarea accelerată a companiei.

Alcedo a căutat un sistem ERP flexibil, care să-i permită să se dezvolte rapid și fără riscuri. Alegerea SocrateERP s-a bazat pe complexitatea soluției și funcționalitățile oferite, specifice activităților de producție și distribuție ale companiei.

Utilizarea soluției SocrateERP a permis obținerea unei creșteri organice a cifrei de afaceri de 30-40% anual. În plus, cu ajutorul rapoartelor furnizate de SocrateERP, managementul companiei a reușit să obțină informațiile necesare privind profitabilitatea pe fiecare articol și pe fiecare furnizor în parte. 

Descărcați studiul de caz și aflați cum își controlează Alcedo întreaga activitate de producție și distribuție cu SocrateERP. 

Descărcați studiul de caz