contact@bitsoftware.ro +40-368-412121

 

Îmbunătățiți competitivitatea prin

proiecte pe fonduri europene

 

Aplicați pentru finanțarea a 90% din costurile de achiziție!

 

Modernizați și extindeți capacitatea de producție și eficientizați activitatea cu ajutorul sistemelor ERP, CRM, BI sau WMS! 

 

Și anul acesta companiile mici și mijlocii își pot crește profitabilitatea și maximiza potențialul în afaceri prin intermediul finanțărilor europene.

Începând cu 23 februarie 2017 și până în 23 august 2017, timp de 6 luni, companiile mici și mijlocii din România pot aplica la Programul Operațional Regional dedicat finanțării pentru îmbunătățirea competitivității IMM-urilor (POR Axa 2.2) cu proiecte de modernizare și extindere a capacității de producție în cadrul cărora pot primi finanțare și aplicațiile de tip ERP, CRM, BI sau WMS.

Măsura este valabilă doar pentru companiile care au unul dintre codurile CAEN din listă. 

Programul presupune finanțarea a 90% din costuri, valoarea totală putând fi cuprinsă între 200.000 și 1.000.000 EURO. O condiție obligatorie, însă, pentru aprobarea proiectului este achiziționarea de active corporale, investiția nu poate fi făcută doar în sisteme informatice.

De peste 23 de ani, BITSoftware este expertul în soluţii ERP, CRM, BI și WMS, cu implementări în peste 250 de companii atât din România, cât și din străinătate. 

Contactați-ne acum pentru a face împreună toate demersurile necesare accesării fondurilor puse la dispoziție de către Uniunea Europeană!

Aplicați pentru fonduri europene și nu ratați oportunitatea de a vă dezvolta afacerea în noi direcții! 

Contactați-ne pentru a afla condițiile de eligibilitate și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru dumneavoastră!

 

SocrateERP & CRM & BI pentru un business eficient

SocrateERP & CRM & BI este platforma de business care furnizează o soluție completă și complexă de gestiune economică, gestiune a relațiilor cu clienții și Business Intelligence ușor de utilizat, flexibiă și adaptabilă, care susține performanța afacerii.

Dezvoltat să se muleze pe anumite industrii, SocrateERP include funcționalități specifice pentru distribuție, servicii profesionale, construcții, agro, vinuri, industrie de proces, retailproducție sau telecom. Posibilitatea de a dezvolta aplicații pentru mobile, web sau de a le integra cu alte aplicații specifice de business o face soluția potrivită pentru aproape orice tip de afacere.

Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experiență extinsă în implementarea sistemelor software achiziționate prin intermediul fondurilor europene și al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Fonduri Europene 2017 IMM - Ghidul solicitantului

Alte studii de caz