contact@bitsoftware.ro  +40-368-412120
FRISBO
 

Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateERP pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere.

Frisbo Studiu de caz ERP

Frisbo este prima platformă de e-fulfillment lansată în România, la începutul anului 2014. Frisbo deţine un depozit de 1.400 de metri pătraţi în Brașov, iar anul trecut și-a extins portofoliul cu 13 companii noi din țară, dar și din străinătate, ajungând la un total de peste 45 de clienți, pentru care asigură toată partea logistică.

Chiar dacă în urmă cu doi ani România nu era obișnuită cu conceptul de e-fulfillment, acum start-up-urile și magazinele medii din e-Commerce-ul autohton au început să ia în calcul tot mai mult externalizarea proceselor operaționale și logistice, care asigură reducerea costurilor cu până la 50%.

Frisbo este o soluție completă de e-fulfillment care oferă depozitare, pick&pack, facturare, AWB și call center. Toate aceste activități sunt susținute de spațiul de depozitare, de sistemul de gestiune în cloud, dar și de o expertiză de 15 ani în domeniu.

Cu ajutorul soluției SocrateERP, Frisbo își poate dezvolta modelul de business și poate să asigure o bună funcționare, noii clienți Frisbo integrându-și magazinul online foarte ușor cu platforma ERP. 

Citiți studiul de caz Frisbo și aflați mai multe informații despre eficientizarea activității companiei cu SocrateERP.

 

Descărcați studiul de caz