Vindeți mai mult cu mai puțin efort

Date: 12-07-2018
Author: Alina Răfoi

Articol Tustena

 

Succesul oricărei companii se măsoară atunci când se trage linie la final de an și se calculează profitul. Pentru departamentele de vânzări, în care schimbările sunt la ordinea zilei, o soluție CRM modernă este cea care eficientizează cu adevărat activitatea, prin automatizarea anumitor sarcini, astfel încât să se profite de toate oportunitățile de vânzare.

 

BITSoftware, furnizor de soluții de business cu o experiență de peste 24 de ani, propune soluția Tustena CRM, soluție modulară, care se adaptează oricărei afaceri, indiferent de modul în care se fac vânzările.

 

Tustena CRM face totul posibil și crește controlul activității de vânzare

 

Tustena CRM oferă un instrument de control și de urmărire a activității de vânzări și pune la dispoziție automatizările necesare pentru gestiunea bazei de clienți, managementul timpului și pentru planificarea resurselor.

 

Gestiune eficientă a procesului de vânzare

 

Cu ajutorul soluției CRM, toate informațiile despre clienți sunt disponibile direct și într-un mod clar și organizat, în conformitate cu politicile de securitate ale companiei.

Conceput pentru a îmbunătăți activitatea zilnică, Tustena CRM automatizează toate eforturile echipei de vânzări și vă ajută să planificați mult mai eficient procesele de vânzare și să eliminați pierderea oportunităților cauzate de întârzieri, omisiuni sau alte activități zilnice recurente. Tustena beneficiază de asemenea de un sistem automat de alerte și notificări privind statusul negocierilor, produsele pentru care clientul și-a manifestat interesul, întâlnirile și conversațiile telefonice avute, prețuri, cotații și alte documente transmise.

 

Gestiune completă a serviciilor post-vânzare

 

Sistemul asigură, de asemenea, o gestiune completă a serviciilor post-vânzare, oferind companiei și consultanților de vânzări o viziune de 360 de grade asupra clienților, ceea ce vă ajută să nu pierdeți nici o oportunitate de vânzare și să aveți doar clienți mulțumiți.

Combinat cu un sistem puternic de management al cunoștințelor, Tustena vă permite să alocați și să rezolvați sesizările clienților la timp, precum și să urmăriți tot procesul de alocare și de rezolvare al tichetelor. Helpdesk-ul este integrat cu o gamă largă de instrumente de comunicare unificate (telefon, email, fax și SMS), fapt care reduce timpul de răspuns.

 

Descoperiți avantajele Tustena CRM. Solicitați o prezentare!Gestiune de contracte și service

 

Modulul gestionează întregul ciclu de viață al contractelor de servicii, mentenanță sau închiriere.

Clienții au acces la un modul de self-service prin care pot interacționa cu compania și își pot gestiona tichetele, vizualiza documentele partajate, se pot abona la newsletter.

 

 

Marketing direct - rapid și eficient

 

Soluția Tustena vă pune, de asemenea, la dispoziție un modul de Mass Mailing pentru a putea comunica cu clienții dumneavoastră rapid și pentru a păstra toate răspunsurile la emailurile trimise direct în CRM, fără a mai avea nevoie de alte resurse cu costuri suplimentare.

 

Analiza rapidă a datelor

 

Soluția beneficiază de un modul de analiză, care permite agregarea, analizarea și extragerea datelor transversal de la întregul sistem CRM.

 

Automatizare cu Business Process Manager

 

Cu modulul de Business Process Management automatizați fluxul de lucru din CRM pentru activitățile de business, SLA pentru sesizări, protocol informatic și DocFlow pentru documente. Modulul de service vine în ajutorul dumneavoastră, gestionând întregul ciclu de viață al contractelor de servicii, mentenanță sau închiriere.

 

Call Center pentru telemarketing

 

Tustena vă pune la dispoziție o platformă de Call-Center completă, fiabilă și accesibilă, ideală pentru toate companiile care derulează activități de telemarketing.

 

Mobile ready

 

Și pentru că mobilitatea este esențială, secțiunea Mobile permite accesul utilizatorilor la modulul de colaborare simplificat cu o interfață care este compatibilă cu toate generațiile recente de telefoane inteligente. Este, de asemenea, disponibilă și o aplicație specifică pentru gestiunea offline a datelor clientului, prin intermediul căreia utilizatorii pot accesa datele chiar și fără o conexiune la internet.

 

Dacă doriți să  îmbunătățiți activitățile de vânzare, aveți nevoie de o soluție CRM completă și competitivă, așa cum este Tustena CRM. Aceasta este o soluție TeamSystem Group, companie italiană cu peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea soluțiilor de business. Începând cu anul 2018, BITSoftware a pus bazele unui parteneriat cu compania italiană, în scopul de a pune la dispoziția clienților noștri a unei game complete de soluții și servicii de cea mai bună calitate.

 

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...