Urmărirea proiectelor în companiile de servicii cu SocrateERP

Date: 10-11-2021
Author: Alina Răfoi

Companiile care oferă servicii variază foarte mult în funcție de domeniul în care activează, de mărime și de tipul de servicii pe care le prestează. Cu toate aceste diferențe, modelul de business este unul asemănător, toată activitatea lor având în centru proiectele, resursele și clienții. 

 

Prin implementarea unei soluții software cu funcționalitate extinsă dedicată industriei, companiile de servicii asigură eficientizarea activității, integrarea tuturor proceselor, având posibilitatea să gestioneze proiecte complexe și servicii diferențiate.

 

Gestionați cu ușurință proiectele și creșteți calitatea serviciilor

 

 

Funcționalitatea de gestionare a proiectelor din SocrateERP este una extrem de complexă, și permite companiilor care lucrează pe proiecte să planifice și să urmărească execuția proiectelor pe oricare dintre fazele acestora. Planificarea unui proiect se poate face atât la nivel general, având drept bază informațiile din contractul de servicii (durata, costul, resursele implicate), cât și detaliat (pe faze, subfaze, activități, pe tipuri de resurse),  automatizând facturarea clienților, plățile furnizorilor, etc. 

 

Gradul de execuție a unui proiect, efortul, achizițiile, consumurile de materiale planificate versus realizate, veniturile și chetuielile și profitabilitatea acestuia sunt urmărite și controlate în timp real, pe măsura derulării proiectului sau fazei aferente.

 

Contractele, planificarea în timp a fiecărei etape, înregistrarea efortului depus pe fiecare acțiune, urmărirea gradului de execuție a unei acțiuni sunt gestionate de clienții noștri cu SocrateERP. 

 

Funcționalitățile SocrateERP & CRM vă permit să: 

  • definiți proiectele pe faze, subfaze și activități și consumurile pe proiect, conform cantităților și prețurilor agreate cu clientul
  • urmăriți cantitativ-valoric abaterile dintre ceea ce s-a bugetat /agreat și consumurile efectiv realizate
  • urmăriți sesizările clienților și să îmbunătățiți timpul de răspuns
  • facturați serviciile pe diferite faze ale proiectelor și pe o structură flexibilă de prețuri
  • urmăriți proiectele în diverse valute
  • obțineți analize și raportări specifice prin intermediul tablourilor de bord special create pentru companiile din servicii

Doriți să livrați proiecte de calitate, profitabile și la timp? Descărcați ebook-ul și descoperiți cum vă pot ajuta soluțiile BITSoftware. 

 

Punem la dispoziția companiilor din servicii care doresc să-și automatizeze și eficientizeze fluxurile de lucru și să-și crească profitabilitatea pe proiect, o soluție completă și integrată. SocrateERP pentru Servicii are numeroase beneficii: 

  • creșterea profitabilității pe proiect
  • optimizarea alocării resurselor
  • eficientizarea orelor pe proiect
  • livrarea proiectelor la timp
  • gestiunea serviciilor și a sesizărilor
  • îmbunătățirea satisfacției clienților 

 

Am atras de partea noastră companii din zona de Servicii, precum Netafim powered by EPRS.RO, Qualis, Ascorp Rețele Electrice sau Normandia, care au înțeles care sunt avantajele digitalizării și de ce tocmai acum este momentul să privească către viitor și să investească în soluții complexe, în cloud, ușor de gestionat, care să le acopere complet necesitățile de urmărire a activității și de anticipare și înțelegere a obstacolelor cu care se confruntă. 

 

Pentru mai multe detalii despre soluția SocrateERP pentru Servicii, accesați pagina https://www.bitsoftware.eu/software-erp-servicii/ , unde puteți solicita o întâlnire cu un consultant BITSoftware. 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...