BITSoftware la IMWorld 2014

Date: 06-10-2014
Author: Anca Cazacu

BITSoftware vă invită la Internet & Mobile World 2014, cea mai amplă expo-conferință B2B ce oferă soluții IT, digital, marketing, e-commerce și mobile.

Vă așteptăm în 8-9 octombrie 2014 la Romexpo București, în standul 40, să aflați ultimele noutăti despre soluțiile noastre.

La această ediție IMWorld, lansăm oficial Platforma Deschisă de Business SocrateCloud, dedicată atât organizațiilor care doresc să-și eficientizeze activitatea utilizând o soluție ERP, CRM și BI completă, cu acoperire globală, dar și partenerilor care doresc să adauge la portofoliul lor o platformă bazată pe o arhitectură inovatoare în cloud, care permite dezvoltarea rapidă de aplicații mobile sau web, utilizând deja procesele și infrastructura existente în SocrateCloud.

Partenerii BITSoftware beneficiază de un program flexibil de parteneriat și de instrumente de marketing și vânzări care asigură o colaborare de succes.

Sunt prezenți în standul nostru și doi parteneri BITSoftware: WebArk și Wisoft Professional Services, cu soluții inovative dezvoltate pe platforma SocrateCloud.

Nu ratați nici prezentările pe care le vom susține în cadrul conferințelor de business:

8 octombrie 2014 - ora 14:15 - 14:30 - Business Software Stage

"More Business on SocrateCloud Platform" - Teodor Breazu - Sales Manager BITSoftware și Sever Calit - Consultant for Business Online - WebArk

9 octombrie 2014 - 14:00 - 14:15 - Business Software Stage

"Convergence and Innovation in cloud. SocrateCloud business platform - the way to make business." - Remus Cazacu - Director General BITSoftware și Tiberiu Pfiszter - CEO Wisoft Professional Services

Mai multe informații despre SocrateCloud se găsesc pe noul site www.socratecloud.eu.

Vă așteptăm la IMWorld 2014

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...