JTI alege soluția Entersoft Mobile SFA pentru o automatizare completă a vânzărilor

Date: 14-09-2023
Author: Alina Răfoi

JTI Blog

JTI (Japan Tobacco International) este una dintre cele mai mari companii multinaționale de tutun, care își desfășoară activitatea în peste 160 de țări, fiind prezentă inclusiv în România. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are peste 26500 de angajați la nivel mondial și a obținut certificarea Global Top Employer timp de trei ani la rând. JTI este membră a Grupului Japan Tobacco. 

JTI a ales să implementeze Entersoft Business Suite și Entersoft Mobile Sales Force Automation deoarece sunt soluții de business de încredere, iar echipa de implementare a dovedit o experiență internațională extinsă în implementări similare.

JTI gestionează acum întreaga activitate de distribuție și vânzări din România cu ajutorul soluțiilor Entersoft Business Suite, CRM și mobile SFA. În România se bazează pe o echipă proprie de agenți de vânzări, dar și pe o rețea de distribuitori. Deși în 2002, s-a investit într-o soluție SFA care ofereau agenților un instrument mobil de lucru și managerilor informații consolidate despre activitatea de vânzări, în timp, datorită dezvoltării business-ului, a devenit necesară înlocuirea soluției SFA. 

Încă de la început, pentru JTI au contat funcționalitățile de business precum controlul procesului de creditare, managementul creanțelor și gestionarea politicilor comerciale. A fost făcută o analiză minuțioasă a celor mai performante sisteme de pe piața locală și internațională, evaluând 145 de criterii funcționale și tehnologice. Într-un final, s-a ales Entersoft Business Suite și Entersoft Mobile Sales Force Automation. În proiectul de implementare a participat o echipă de 30 de specialiști, iar la finalul celor 12 luni cât a durat tot acest proiect s-a obținut o platformă integrată care oferă acces în timp real la informații și viteză de reacție la implementarea deciziilor. De asemenea, a fost îmbunătățit cash flow-ul prin creșterea controlului financiar. 

În ceea ce privește activitatea departamentului de vânzări, soluția Entersoft Mobile Sales Force a determinat creșterea productivității agenților prin automatizarea proceselor de lucru, dar și creșterea eficienței în derularea campaniilor de marketing și merchandising. 

👉 Descoperiți soluția Entersoft Mobile Sales Force Automation

Cel mai important câștig al acestui proiect rămâne platforma integrată Entersoft Business Suite și Entersoft Mobile Sales Force Automation care susține evoluția JTI România pe termen lung.

“JTI depune constant eforturi pentru îmbunătățirea și automatizarea proceselor de afaceri. Am ales Entersoft Business Suite® deoarece este o soluție software cu funcționalități extinse, care acoperă complet cerințele JTI în ceea ce privește automatizarea forței de vânzări și care include un modul avansat de business intelligence. Mai mult, experiența internațională în implementări similare dovedită de Entersoft și suportul local au fost factori importanți în luarea deciziei. Considerăm că soluția selectată se va dovedi a fi un catalizator important pentru atingerea obiectivelor noastre de afaceri” - Eugen Baloc, IT Manager, JTI

Despre Entersoft Mobile SFA

Entersoft Mobile® SFA este o aplicație inteligentă pentru dispozitive mobile care ghidează utilizatorul în conformitate cu strategia companiei. Strategia, scopurile și obiectivele sunt definite, implementate, monitorizate, controlate și optimizate prin intermediul ERP-ului și/sau al soluției CRM ale companiei. Pentru a valorifica pe deplin o soluție mobilă de automatizare a vânzărilor, soluția software trebuie să fie integrată cu sistemul de back-office existent. Soluțiile mobile Entersoft Mobile® pot fi integrate 100% cu soluțiile ERP și/sau CRM existente în companie și pot deveni singura sursă de informații accesată la nivel de companie.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...