De ce soluții software au nevoie companiile din servicii

Date: 11-02-2022
Author: Alina Răfoi

portrait-woman-customer-service-worker

Vorbim mereu despre automatizare și digitalizare. Nu, nu sunt doar niște termeni la modă sau o tendință, ci sunt elemente esențial al vremurilor prezente. În momentul în care procesele interne de lucru dintr-o companie nu au un flux automatizat, informaţiile deţinute nu sunt centralizate, sau crește numărul erorilor, este evident că trebuie analizată opţiunea de a implementa o soluţie de planificare a resurselor și automatizare a activităţilor zilnice. 

 

Soluţiile de tip CRM, ERP sau Resource Management fac parte din tehnologiile dedicate standardizării și eficientizării modului de lucru al companiilor din servicii. Fiecare dintre aceste tipuri de soluţii de management integrat dispune de o gamă variată de funcţionalităţi și este pliabilă oricărui tip de business care intră în vasta categorie a industriei de servicii profesionale.

 

Pentru a fi luată în calcul, o soluţie software trebuie să îndeplinească câteva condiţii esenţiale:

  • Să dispună de funcționalitățile necesare tipului dumneavoastră de activitate
  • Să aibă o interfață intuitivă
  • Să fie flexibilă și scalabilă și să poată “suporta” creșterea business-ului
  • Să ușureze și să fluidizeze procesele de lucru
  • Să fie ușor și rapid de implementat

Ce nu am menționat aici? Probabil cel mai important lucru: să vă ajute să câștigați TIMP și BANI! 

 

👉 Descoperiți cum și-a optimizat BSH Electrocasnice activitatea cu soluțiile BITSoftware 

 

Procesul de alegere a soluţiei software potrivite necesită urmărirea unor pași care vă ajută să alegeți varianta optimă pentru activitatea pe care o desfășurați.

 

Primul pas îl reprezintă definirea obiectivelor pe care doriți să le atingeți prin utilizarea unui sistem software. Acestea pot fi legate de îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii, creșterea vânzărilor, eficientizarea comunicării între toate departamentele companiei, automatizarea activității pentru echipele de pe teren, urmărirea profitabilității în timp real, automatizarea activității de aprovizionare, și multe, multe altele.

 

👉 Citiți studiul de caz pentru a afla cum și-a optimizat NORMANDIA zona de gestiune a proiectelor

 

În funcţie de obiectivele pe care vi le-ați propus, trebuie să stabiliți ce tip de soluţie de management integrat vă este potrivită:

 

La acestea, se pot adăuga și diferite aplicații mobile (pentru că tot vorbeam la început despre importanța mobilității) dedicate gestionării activității echipelor de pe teren, introducerii și gestionării cheltuielilor de deplasare sau eficientizării lanțului de aprobare de documente

 

Ce obțineți în urma implementării soluțiilor software potrivite?

  • Folosiți mai bine timpul 
  • Folosiți mai bine resursele 
  • Obțineți vizibilitate totală în timp real
  • Știți exact ce decizii să luați

 

BITSoftware oferă clienților săi acces la aplicații software dedicate industriei de servicii și suport pe parcursul alegerii celor mai bune soluții în funcție de cerințele și nevoile companiei. Avem o experiență vastă și o colaborare frumoasă cu companii din zona de Servicii, precum Netafim powered by EPRS.RO, BSH Electrocasnice, Qualis, Ascorp Rețele Electrice, Normandia, Libra Film sau Mood Media, care au înțeles care sunt avantajele digitalizării și de ce tocmai acum este momentul să privească către viitor și să investească în soluții complexe, în cloud, ușor de gestionat, care să le acopere complet necesitățile de urmărire a activității și de anticipare și înțelegere a obstacolelor cu care se confruntă. 

 

Descărcați ebook-ul “10 moduri în care soluțiile BITSoftware vă ajută să livrați proiecte de calitate, profitabile și la timp” sau solicitați o prezentare personalizată cu unul din consultanții noștri! 

 

Solicitați o prezentare a soluțiilor pentru Servicii

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...