Creștere cu 10% a cifrei de afaceri BITSoftware în anul 2020

Date: 03-03-2021
Author: Anca Cazacu

corporate report2020 - un an neprevăzut, complicat, ciudat, în care am învățat să ne adaptăm din mers noilor condiții, să înțelegem impactul pandemiei asupra clienților, partenerilor, a pieței în general . Un an în care am continuat să dezvoltăm soluțiile software de business existente dar și soluții noi, pentru a răspunde nevoilor de creștere ale companiilor.

 

Am constatat cu bucurie că și în România lumea se adaptează rapid la soluții noi de comunicare și colaborare, clienții adoptă metode noi pentru reducerea costurilor și promovează un nivel de excelență în servicii pentru motivarea și păstrarea echipelor. Multe business-uri s-au mutat parțial sau total în online, cu presiuni crescânde pe logistică, care au dus la adoptarea rapidă de soluții de tip WMS, e-commerce, omnichannel și CRM.

 

În ciuda pandemiei, business-ul grupului BITSoftware a crescut și din punct de vedere al cifrei de afaceri și al numărului de angajați.

 

Anul 2020 s-a finalizat cu o creștere de 10% față de 2019, o cifră de afaceri consolidată de 3,2 mil Eur și o echipă care a ajuns la 70 de persoane. 

 

Ce am făcut la BITSoftware în această perioadă?

 

În primul rând am încercat să rămânem cât mai aproape de clienții noștri, pentru a răspunde nevoilor specifice cu soluțiile noastre în cloud. Am consolidat portofoliul de produse cu aplicații noi și nu în ultimul rând, ne-am adaptat cu întreaga echipă, pentru modul nou de lucru, de acasă, de la distanță.

 

Prin intermediul partenerilor noștri și a celor peste 300 clienți, am reușit să înțelegem mai bine specificul pieței și provocările din fiecare verticală căreia ne adresăm, sintetizate mai jos în 2-3 cuvinte:

  • Servicii Profesionale - comunicare++, excelență în servicii, CRM extins, cashflow
  • Construcții - presiunea pe costuri și resurse, pontaj & salarizare flexibilă, urmărire proiecte în timp real
  • Retail - omnichannel si marketplaces, prezență pe toate canalele
  • Distribuție - logistică și depozitare, automatizare, cashflow
  • FMCG - managementul promoțiilor, analiză și previziuni de vânzări și cashflow
  • Agro - continuitate, resurse umane, costuri reduse, analize cashflow
  • Producție - automatizare++ & industry 4.0

 

Ne-am extins în 2020 în zona de aplicații mobile și am lansat:


  • Socrate Resource Management - management optim al resurselor angajate pe proiecte
  • Suita SocrateWebApps:
    1. SocrateWorkflow  - aplicație mobilă pentru aprobarea documentelor;
    2. SocratePontaje - aplicație mobilă pentru pontarea oamenilor pe teren pe proiecte/faze
    3. SocrateExpense - aplicație mobilă pentru introducerea rapidă a deconturilor
    4. SocrateService - aplicație mobilă pentru agenții de service care fac intervenții în teren

 

Am dezvoltat și soluțiile existente cu noi funcționalități:

 

  • SocrateERP  - funcționalități noi în zona de automatizare a diferitelor procese, roboți, integrări cu marketplace-uri, curieri
  • FluxVision WMS - gestiune depozite în cloud - a venit cu 4 versiuni majore, cu funcționalități adiționale și integrări cu curierii
  • FieldBookAgriApps - soluție de management al fermelor agricole lansată în 2019 și implementată deja cu succes la clienți din domeniul agro
  • Socrate Salarii - 30 versiuni minore și 4 majore au ținut pasul cu multele modificări legislative
  • Amazon Connect - aplicație de call/contact center în cloud pentru gestiunea relațiilor cu clienții
  • Amazon Chime - sistem cloud privat de videoconferință, cu grad ridicat de securizare
  • Paydemic - soluția ideală pentru vânzarea digitală a revistelor, ziarelor și cărților cu care se poate configura în câteva minute un shop online prin care să vinzi abonamente digitale sau numere individuale și sa-l afișezi pe site-ul tău.

 

Ce urmează?

 

Socrate este în continuare un partener de încredere, care va susține clienții noștri și direcțiile lor de dezvoltare, direcții în care investim și care sunt aliniate atât la cerințele pieței, precum și la tendințele globale: 

(1) Cloud Computing & Operations Anywhere 

(2) Cybersecurity 

(3) HyperAutomation 

(3) Inteligența Artificială/Machine Learning

 

Planul BITSoftware prevede lansarea mai multor aplicații și tehnologii, iar 2021 va fi un an de excepție, când vom introduce o suită nouă de produse, compatibile cu versiunile existente, care înglobează atât experiența din ultimii 30 ani, precum și tehnologiile de ultimă generație care răspund provocărilor actuale și viitoare.

 

Pionier și inovator

 

Povestea noastră a început pe vremea când în România nu se știau prea multe despre sistemele integrate de gestiune a afacerii și beneficiile acestora pentru organizații. Am început în 1994 dezvoltarea unuia dintre primele sisteme software integrate de gestiune din România. Pasionați de tehnologie, software, dar și de economie, am căutat mereu să ne îmbunătățim, și am dezvoltat și crescut continuu. Astăzi, BITSoftware este o companie care are în portofoliu soluții de business inovative, peste 300 de clienți, companii românești și internaționale și clienți în peste 70 de țări. BITSoftware nu înseamnă însă numai produse inovative, ci și excelență în servicii, parteneriate de succes și o echipă tânără și dinamică.

 

Rămâneți alături de noi ca să vedeți ce mai pregătim! 

 

Abonați-vă la știri

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...