BITSoftware sprijină munca la distanță

Date: 24-03-2020
Author: Alina Răfoi

home office

Traversăm o perioadă atât de complicată, care ne forțează să ne reinventăm ca să putem să ne continuăm activitatea de oriunde am fi. Ultimele săptămâni ne-au arătat că soluțiile software în cloud, precum și soluțiile de comunicare online ne ajută să ne desfășurăm activitatea în continuare, chiar și de acasă, dacă este nevoie.

 

Nevoia de comunicare. Instrumente de colaborare online.

Faptul că ne desfășurăm activitatea de la distanță, nu înseamnă că partea de comunicare, atât în interiorul echipelor, cât și cu partenerii de business, are de suferit. Soluțiile pe care BITSoftware le oferă, acoperă întreaga arie de nevoi pentru companiile ai căror angajați își desfășoară activitatea de acasă.

 

G Suite  - Email, video conferinţe, documente şi multe altele. G Suite este o suită de aplicaţii cloud de la Google, care vă ajută să vă conectaţi în echipă, să lucraţi colaborativ de oriunde, de pe orice dispozitiv. Este simplu de utilizat şi gestionat, vă permite să lucraţi mai inteligent şi să vă concentraţi pe ceea ce contează cu adevărat.

 

Amazon Chime - vă permite să comunicați de la distanță cu cele mai potrivite opțiuni pentru afacerea dvs. Puteți alege între video-conferințe, chat și apeluri telefonice prin internet.

 

Amazon Connect - centru de contact omnichannel în cloud, vă permite să gestionați relația cu clienții sau agenții la costuri reduse. Amazon Connect include un set de instrumente pentru rutarea apelurilor, analize istorice în timp real și instrumente facile de gestionare a unui call center. Configurarea centrului de contact (call center) se poate face în doar câteva minute, fără a fi nevoie de echipamente hardware și poate fi folosit pentru a răspunde tuturor solicitărilor.

 

Gestionarea afacerii de la distanță. Cloud ERP & CRM

Cu ajutorul soluțiilor în cloud care deja sunt consacrate, vă puteți gestiona afacerea de la distanță. Toate sunt soluții deschise și se pot integra cu  alte aplicații folosite deja în compania dumneavoastră. Se utilizează pe bază de abonament anual, fără a fi  nevoie de infrastructură hardware dedicată. Actualizarea versiunilor se face automat de BITSoftware și vă puteți concentra pe desfășurarea în continuare a activității firmei.

 

SocrateERP - o soluție modernă, în cloud,  marca BITSoftware, care include funcționalități complete de gestiune economică și raportare, pentru firme care activează în diferite domenii. O platformă deschisă construită pe o arhitectură care permite extinderea cu ușurință a aplicației pentru nevoi specifice și integrări cu alte softuri, echipamente și dispozitive, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor specifice ale organizațiilor. 

 

SocrateCRM - soluție în cloud, care permite utilizatorilor să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic de la gestiunea oportunităților, a campaniilor de marketing, rapoarte de analiză a profitabilității clienților, gestiunea serviciilor sau definirea și operarea serviciilor. Informațiile utile sunt centralizate într-un singur loc și astfel compania își eficientizează vânzările, marketingul şi suportul oferit clienților. 

 

FluxVision WMS - asigură flexibilitate, viteză și precizie în depozit! FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor. Aceasta optimizează toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare.

Gestionați depozitul de la distanță și transformați toate operațiunile din depozit în operațiuni simple, intuitive și fără hârtii, bazat pe identificarea prin citirea codurilor de bare.Migrarea aplicațiilor existente în cloud

Prin migrarea aplicațiilor existente în cloud, eliminați timpii în care soluțiile dumneavoastră nu sunt funcționale, optimizați costurile, reducând sau eliminând cheltuielile asociate achiziționării și întreținerii hardware-ului. 

 

Prin parteneriatul tehnologic cu Amazon (Amazon Web Services), început în 2012, echipa noastră deține o vastă experiență tehnică pentru setarea mediului, dimensionarea corectă a infrastructurii cloud pentru funcționarea optimă a aplicațiilor Cloud. Ca și consultant de servicii cloud, suntem aici pentru a vă ajuta cu migrarea aplicațiilor/bazelor de date în cloud, astfel încât să vă puteți concentra nestingheriți asupra afacerii.

 

Doriți mai multe informații? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...