BITSoftware anunță lansarea soluției SocrateRM, pentru managementul resurselor și al proiectelor

Date: 03-02-2022
Author: Alina Răfoi

Cu emoție și entuziasm, anunțăm disponibilitatea unui nou produs software destinat companiilor care lucrează cu mai multe resurse și care derulează mai multe proiecte simultan.

 

SocrateRM este o soluție completă pentru managementul resurselor și al proiectelor, a cărei dezvoltare a pornit de la o nevoie reală, internă, a companiei și care, după doi ani de zile, grație pasiunii și energiei echipei BITSoftware, s-a transformat într-un nou produs din portofoliul companiei.

 

Aveam nevoie de o soluție pentru managementul resurselor care să răspundă cerințelor noastre de gestionare a proiectelor în care eram implicați”, a declarat Remus Cazacu, Director General şi fondator al BITSoftware, completând: „Nevoia a fost confirmată în urma unei cercetări pe piața de servicii profesionale, iar dezvoltarea unei soluții proprii, flexibile și configurabile, a fost opțiunea naturală la acel moment.”

 

 

A fost decizia corectă, validată practic de utilizarea internă a soluției și de testarea intensivă a tuturor funcționalităților sale. SocrateRM oferă vizibilitate 360 de grade, este aliatul oricărui manager de proiect și, în același timp, un instrument strategic pentru fiecare decident din cadrul companiei. Cu SocrateRM se pot rezolva probleme complexe de gestionare a proiectelor, de la bugetarea și alocarea resurselor și atribuirea de sarcini în proiect, până la facturarea proiectelor și analiza performanțelor, totul într-un mod simplu și eficient. În același timp, SocrateRM asigură comunicarea permanentă în echipă, dar și cu clienții, element determinant pentru succesul proiectelor.

 

Aflați mai multe despre soluția SocrateRM din comunicatul de lansare - "Controlați eficident proiectele companiei cu noua soluție SocrateRM"

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...