O nouă listă de prețuri pentru G Suite Basic și G Suite Business Edition

Date: 14-03-2019
Author: Camelia Mihai

În ultimii zece ani, G Suite a crescut pentru a oferi mai multe instrumente, cu funcționalități diferite și care să aducă valoare companiilor care doresc să transforme modul în care lucrează. Singurul lucru care nu s-a schimbat până în acest moment a fost prețul. Google anunță însă o actualizare a prețurilor de listă la nivel mondial pentru G Suite Basic Edition și G Suite Business Edition.

g_suite_timeline-roÎncepând cu 2 aprilie 2019, G Suite Basic Edition va crește cu $ 1 (de la 5 $ la 6 $ pe utilizator / lună), iar G Suite Business Edition va crește cu $ 2 (de la 10 $ la 12 $ pe utilizator / lună). Prețurile pentru G Suite Enterprise Edition vor rămâne neschimbate.

 

Noile prețuri se vor aplica și pentru clienții existenți ai G Suite Basic sau Business abonament flexibil și vor intra în vigoare tot în 2 aprilie 2019.

 

Pentru clienții cu plata abonamentului anual, noile prețuri vor intra în vigoare la prima reînoire de după 2 aprilie 2019. Aceste modificări nu vor afecta contractele actuale sau abonamentele reînnoite înainte de 2 aprilie 2019.

 

Companiile care folosesc G Suite își ajută echipele să lucreze colaborativ și ne așteptăm ca Google să-și  extindă funcționalitatea pentru a-i ajuta pe utilizatori să lucreze din ce în ce mai bine.

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...