Studii de caz

Descoperiți cum companii ca a dumneavoastră și-au crescut afacerea cu SocrateCloud ERP & CRM & BI

SocrateCloud ERP Studiu de caz  Jidvei

Socrate Cloud gestionează toate procesele din cele 20 de firme din grup și ajută managementul să ia cele mai bune decizii pentru o competitivitate crescută în piața vinurilor.

Mediclim-ERP-Software.png

Folosind toate capabilitățile platformei SocrateCloud ERP & CRM & BI, împreună cu alte module personalizate, Mediclim a făcut pasul de la o afacere de familie la un business de 10 milioane de euro.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz Caussade Semences

Unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de semințe din România își controlează costurile și își susține  creșterea afacerii cu SocrateCloud ERP & CRM.

SocrateCloud ERP Studiu de caz  Handlopex

Handlopex, lider european în distribuția de anvelope, folosește SocrateCloud - soluția completă pentru distribuție pentru a obține un avantaj competitiv.

SocrateCloud ERP Studiu de caz  Frisbo

Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateCloud pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere.

Socrate Cloud ERP Studiu de caz  Okian

Okian, cea mai mare librărie online din România, folosește SocrateCloud pentru automatizarea proceselor și pentru reducerea timpului de procesare a comenzilor.

SocrateCloud ERP Studiu de caz  Byblos

Distribuție de carte, editură, organizare de evenimente, linii de business diferite gestionate unitar cu SocrateCloud ERP & CRM.

Rampad-ERP-Software.png

Rampad alege SocrateCloud ca suport managerial în drumul său către succes. Rampad face parte din grupul de firme Metabras, cu o istorie de aproape 22 de ani pe piața românească.

SocrateCloud ERP Studiu de caz CCC Kronstadt

C.C.C. Kronstadt, unul dintre cei mai activi jucători pe piața construcțiilor, utilizează SocrateCloud ERP pentru a-și gestiona proiectele, activitatea financiară și operatională.

SocrateCloud ERP Studiu de caz Monte Bianco

Cel mai mare producator de șervețele și batiste igienice din România și-a crescut cu 10% cifra de afaceri utilizând SocrateCloud ERP & CRM.