Tustena CRM pentru service și suport clienți

Date: 03-10-2018
Author: Simona David

tustena crm customer support 

Companiile folosesc fraze-cheie precum “Câștigă un client, nu o vânzare” sau “Clientul nostru, stăpânul nostru”, însă cum se traduc acestea în abordarea reală a clienților? Cum vă mulțumiți clienții astfel încât să vă asigurați o rată cât mai mare de retenție?


Prețul nu mai reprezintă de mult factorul decisiv în alegerea unui produs sau serviciu. Serviciul clienți a devenit rege! Asigurați-vă, deci, că puneți suficient accent pe relația cu clienții și explorați cea mai sigură cale spre fidelizarea lor și, implicit, spre creșterea vânzărilor cu Tustena CRM, partenerul de încredere în atingerea obiectivelor dumneavoastră.

 

Rezolvați mai rapid problemele clienților și monitorizați toate solicitările primite

 

Combinat cu un sistem puternic de management al cunoștințelor, sistemul CRM vă permite să alocați și să rezolvați sesizările clienților la timp, conform unei logici bazate pe competențele și pe disponibilitatea membrilor echipei de suport. Cu ajutorul soluției Tustena puteți urmări tot procesul de alocare și rezolvare al tichetelor. Helpdesk-ul este, de asemenea, integrat cu o gamă largă de instrumente de comunicare unificate (telefon, mail, fax și SMS), care vă permite să urmăriți toate activitățile, reducând astfel timpii de răspuns.

 

Toți angajații implicați în procesul de suport primesc acces la informațiile relevante necesare soluționării solicitărilor și toate interacțiunile sunt stocate într-un dosar al clientului.  

 

Descoperiți avantajele Tustena CRM. Solicitați o prezentare!Asigurați managementul eficient al solicitărilor

Urmăriți toți pașii într-un singur tichet și măsurați performanța echipelor.

Oferiți un răspuns rapid

Asigurați un răspuns rapid la solicitările clienților prin accesul rapid la date.

Efectuați o alocare inteligentă a resurselor

Salvați timp și bani prin alocarea inteligentă a resurselor în funcție de tipul solicitării.

Măsurați eficiența  angajaților

Măsurați productivitatea echipei și timpul de rezolvare al  fiecărei solicitări.

 

Dacă doriți să  îmbunătățiți activitățile de vânzare, aveți nevoie de o soluție CRM completă și competitivă, așa cum este Tustena CRM. Aceasta este o soluție TeamSystem Group, companie italiană cu peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea soluțiilor de business. Începând cu anul 2018, BITSoftware a pus bazele unui parteneriat cu compania italiană, în scopul de a pune la dispoziția clienților noștri a unei game complete de soluții și servicii de cea mai bună calitate.

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...