Toamna vine cu funcționalități noi de la SocrateCloud pentru companiile din distribuție, logistică și construcții

Date: 23-09-2015
Author: Alina Răfoi

BITSoftware anunță optimizări și noi funcționalități pentru platforma ERP & CRM SocrateCloud.

Această nouă versiune vine în primul rând cu îmbunătățiri în zona de lucru cu proiecte pentru companiile din domeniul construcțiilor, prin integrarea cu aplicații specifice de devizare, răspunzând cu brio întregului areal de analiză a profitabilității pe proiect. SocrateCloud este o soluție extrem de flexibilă, care permite gestiunea întregii activități a companiilor din constucții, de la aprovizionare, stocuri, mijloace fixe, trezorerie, managementul parcului auto și mică mecanizare, necesarul de forță de muncă și până la pontarea angajaților. În plus, disponibilitatea platformei ERP în cloud permite lucrul în sistem din orice șantier.

De asemenea, au fost introduse funcționalități specifice pentru firmele care activează în distribuție și logistică sau pentru firmele producătoare cu rețea proprie de distribuție și depozitare. SocrateCloud este acum 100% pregatit pentru a răspunde firmelor din distribuție, care doresc să integreze și să automatizeze toate procesele și canalele de distribuție, cu funcționalităti care acoperă de la aprovizionare, optimizarea stocurilor și depozitelor, gestiunea comenzilor și vânzărilor, optimizarea livrării, controlul prețurilor, marjelor și discounturilor, gestiune financiară și contabilă, gestiunea serviciilor până la analize și raportări specifice industriei.

SocrateCloud pentru distribuție include o platformă de e-Commerce B2B, pentru comunicare între furnizori și clienți, aceștia putând plasa comenzi online, urmări starea comenzilor, a facturilor, a produselor care sunt pe stoc și pot afla noutăti despre produse.

O soluție specializată de gestiune a depozitelor dezvoltată pe platforma SocrateCloud asigură managementul complet și automat al operațiunilor de depozitare, oferind trasabilitate completă, reguli personalizate, ghidare în timp real a utilizatorilor și vizualizare 3D a locațiilor din depozit.

Noua versiune SocrateCloud vine cu noutăți și în zona de vânzări, trezorerie, contabilitate, mijloace fixe, aducând un plus de eficiență în utilizarea aplicației și ajutând în reducerea substanțială a timpul de operare și a costurilor de deținere.

SocrateCloud rulează acum şi pe IE 11 și Microsoft Edge, cele mai noi versiuni de Internet Explorer.

 

Despre SocrateCloud

SocrateCloud este platforma de business care furnizează o soluție completă și complexă de gestiune economică – ERP, gestiune a relațiilor cu clienții – CRM și Business Intelligence – BI, ușor de utilizat, care susține performanța afacerii. Dezvoltat pentru afaceri moderne, SocrateCloud este scalabil, flexibil și adaptabil, utilizarea sistemului în cloud elimină costurile cu infrastructura. SocrateCloud este prima platformă 100% deschisă. Având la bază conceptul de “Eliberare a datelor și a aplicației’’, oferă posibilitatea de a muta oricând datele dintr-un cloud în altul sau din cloud pe propria infrastructură.

 

Despre BITSoftware

Cu peste 21 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-și îmbunătățească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, și să realizeze obiectivele de creștere pe termen lung. BITSoftware este una dintre primele companii românești care a dezvoltat un sistem ERP, acum soluțiile noastre de business fiind utilizate de peste 200 de companii medii și mari, românești și internaționale, din diverse domenii de activitate.

Pentru mai multe informații despre soluțiile BITSoftware, vă rugăm să ne contactați pe adresa sales@bitsoftware.ro sau să consultați site-urile www.bitsoftware.eu și www.socratecloud.eu.

SocrateCloud poate fi utilizat gratuit. Abonați-vă aici și primiți acces gratuit pentru 2 utilizatori: http://www.socratecloud.eu/ro/preturi/

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...