SocrateCloud ERP - soluția completă pentru companiile din distribuție

Date: 06-10-2015
Author: Alina Răfoi

SocrateCloud ERP solutia completa pentru distributie

Activitatea unui distribuitor pare simplă: să cumpere şi să vândă produse. Dar simplitatea este mai complicată decat pare. Distribuția este o activitate "de foc continuu", în care zi de zi sunt necesare informații de bază privind stocurile de mărfuri și comenzile preluate de la clienți.

Zilnic sunt necesare analize privind performanțele agenților, preluarea comenzilor și încasarea creditelor din piață. Stocurile de marfă trebuie analizate în fiecare zi, la fel și comenzile către furnizori. La fel, trebuie analizate vânzările pe divizii sau branduri, pentru a găsi combinația optimă de produse care aduce un profit maxim. Monitorizarea veniturilor și cheltuielilor este o activitate permanentă. Vorbim despre cheltuieli de manipulare, depozitare, cheltuieli cu parcul auto, la care se adaugă și cheltuieli cu salariile, impozite și taxe. Toate acestea sunt "ingredientele" activității într-o firmă de distribuție. Alte probleme specifice sunt cele legate de creșterea vitezei de facturare, odată cu creșterea calității informației și eliminarea erorilor umane.

Urmărirea stocurilor, viteza de rotaţie a acestora, aprovizionarea şi livrările la timp sunt elementele cheie şi dificile în activitatea de distribuţie, care dacă nu sunt gestionate în mod corespunzător nu pot produce efectul scontat. Acest lucru se întâmplă frecvent datorită gestionării ineficiente a mix-ului clienți-articole de către o forță de vânzăre insuficient pregătită.

Beneficii ERP distributie

SocrateCloud pentru distribuție vă ajută să gestionați eficient toate fluxurile operaționale, de la necesarul de aprovizionare până la facturile furnizori, de la comenzi clienți la facturi clienți, încasări și plăți, gestiunea performantă a depozitelor, eCommerce pentru distribuție prin canale online, gestiune financiară și contabilă, gestiunea serviciilor cu clienții, analize și raportări de business.

SocrateCloud, soluția completă pentru distribuție, oferă un ansamblu complet de funcționalități necesare companiilor din distribuție, indiferent de mărimea lor sau de complexitatea activităților realizate.

SocrateCloud este scalabil, flexibil și adaptabil, utilizarea sistemului în cloud eliminând costurile cu infrastructura și putând fi utilizat pe baza unui abonament anual, acest mod de plată ajutând la planificarea facilă a cheltuielilor pentru ERP. Infrastuctura cloud furnizează disponibilitate, securizare și securitatea datelor.

Vă invităm mâine, 7 Octombrie, la prezentarea SocrateCloud for Distribution & Logistics or How to choose wisely in order to grow your business ce va avea loc la ora 12:15 pe Scena Business Software la IMWorld pentru a înțelege avantajele utilizării soluției noastre în optimizarea procesului de distribuție.

Susține performanța afacerii tale! Pentru mai multe informatii despre utilizarea SocrateCloud in distribuție, vizitati site-ul nostru: http://www.socratecloud.eu/ro/erp-pentru-distributie/ sau contactați-ne pe adresa de email sales@bitsoftware.ro

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...