BITSoftware la IMWorld 2015. Ne vedem acolo!

Date: 02-10-2015
Author: Alina Răfoi

BITSoftware la IMWorld 2015BITSoftware este prezentă și anul acesta la Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment B2B din România dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software, care a ajuns la cea de-a a patra ediție. Timp de două zile, 7 și 8 octombrie, Pavilionul Central al Romexpo va fi kilometrul 0 pentru peste 7000 de participanți business.

Vă invităm în data de 7 octombrie, între 12:15-12:45, pe Scena Business Software, să urmăriți prezentarea “SocrateCloud for Distribution or How to choose wisely in order to grow your distribution business”.

În cele două zile ale evenimentului, ne găsiți la Romexpo Pavilionul Central, în standul B11, unde putem discuta despre ultimele noutăți legate de soluțiile noastre de business:

  • SocrateCloud - platforma deschisă de business care permite companiilor să utilizeze o funcționalitate completă ERP & CRM & BI, motoare de business pentru automatizarea proceselor și să dezvolte rapid aplicații personalizate.
  • SocrateBI - soluţia de business intelligence de ultimă generaţie ce se adresează companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare.
  • BPWise - soluția integrată de planificare de business, utilizată pentru automatizarea închiderii de lună contabilă și pentru realizarea unui raport de venituri și cheltuieli (P&L) la nivelul cel mai detaliat, dar și pentru planificare și bugetare.
  • GoogleApps for Work - suita de aplicaţii cloud, care vă ajută să vă conectaţi în echipă, să lucraţi de oriunde, de pe orice dispozitiv. BITSoftware este reseller autorizat.
  • eFront - platforma de e-learning ce se adaptează oricăror nevoi și preferințe și oferă metode de învățare eficiente. BITSoftware este reseller autorizat.

Vom avea alături de noi pe doi dintre partenerii noștri: Wisoft Professional Services și WebArk, cu soluții inovative dezvoltate pe platforma SocrateCloud.

Dacă doriți să stabilim o întâlnire în cele două zile de eveniment IMWorld 2015, vă rugăm să completați acest formular sau să ne trimiteți un email la contact@bitsoftware.ro .

Mai multe informații despre soluțiile noastre găsiți pe site-ul BITSoftware.

Vă așteptăm la IMWorld 2015 alături de noi!

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...