BITSoftware la ALT FESTIVAL, Brașov, 21-23 noiembrie 2014

Date: 21-11-2014
Author: Anca Cazacu

Astăzi a început ALT Festival la Brașov, cel mai mare festival de tehnologie din Transilvania.

O inițiativă a clusterului ALT Brașov pentru inovare și tehnologie, evenimentul explorează în paralel conceptul Internet of Things, inovarea din domeniul IT din companiile locale și cultura tehnologiei - trei dimensiuni esențiale ale unui Brașov din viitor, constituit ca un pol al inovării și tehnologiei.

Internet of things reprezintă, în esență, o gamă largă de senzori interconectați care funcționează în relatie cu obiecte, dispozitive, animale și oameni. Pe baza citirii acestor senzori, un nou flux de date descriu noi fatete ale arhitecturii lumii asa cum o stim: orase inteligente, persoane etichetate din motive medicale, juridice sau de divertisment, animale de companie, flote de vehicule.

Vă invităm să discutăm despre posibile aplicaţii (și complicații) ale senzorilor "la purtător" ca infrastructură Internet of Things, sâmbătă, 22 noiembrie, ora 11:20, în Sala 1 a Institutului de Cercetare și Dezvoltare al Universității Transilvania. Workshop-ul “Smart Crowds. Idiot crowds” va fi susținut de Liviu Vânău - Associate Researcher BITSoftware.

Pe lângă seminarul BITSoftware puteți urmări în cele trei zile de festival multe prezentări și workshopuri, dar puteți vizita și zona de expoziție pentru a afla mai multe informații despre firmele participante. Agenda completă și speakerii se găsesc pe www.altbrasov.org

Participarea este gratuită și agenda foarte bogată, cu multe surprize.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...