Noutăți de la BITSoftware

Date: 23-10-2017
Author: Alina Răfoi

Am început săptămana plini de energie și voie bună și am pregătit un articol special în care încercăm să vă prezentăm pe scurt cele mai proaspete informații despre activitatea noastră din ultima perioadă.

SocrateERP, vârf de lance

Griduri DevExpress


griduri.png

 

În cea mai recentă versiune SocrateERP on-premise am introdus noi griduri DevExpress, care  ușurează mult munca utilizatorilor și dau mai multă flexibilitate. Cu ajutorul acestor noi griduri, utilizatorii pot realiza:

  • Sortarea ascendentă și descendentă după orice coloană
  • Calcule de totaluri pe coloane, utilizând formule multiple
  • Gruparea informațiilor în funcție de diverse coloane cu subordonare
  • Eliminarea coloanelor din ecranul de vizualizare
  • Adăugarea coloanelor în ecranul de vizualizare din cele disponibile
  • Dimensionarea automată a lățimii coloanei sau pentru toate coloanele în funcție de dimensiunea conținutului
  • Filtrarea sau căutarea avansate în funcție de conținutul coloanelor
  • Exportul gridurilor  în format PDF, HTML, XLS, CSV sau TXT

Rapoarte noi - în ambele versiuni on premise și cloud

Am adăugat și am modificat (după caz), în conformitate cu noile reglementări, o serie de rapoarte și declarații pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri (declarația 394, declarația 300, noi rapoarte mult mai flexibile în zona de vânzări sau în cea de aprovizionare).


Integrare cu platforma DocXchange

 

DocXchange.png

Pentru versiunea cloud, am realizat integrarea SocrateERP cu platforma DocXchange utilizată de magazinele

Carrefour pentru transmiterea de comenzi clienți, avize de expediție, facturi clienți și facturi furnizor. DocXchange oferă suport complet pentru schimburile de documente electronice implicate în procesele de achiziții și vânzări. Comenzile, avizele de expediție și de recepție, facturile și declarațiile pot fi primite, convertite, controlate și transmise între abonații platformei.


Evidența echipamentelor de lucru și de protecție a muncii alocate pe angajat

Pentru a ușura activitatea departamentelor de resurse umane și a responsabililor de departamente, am dezvoltat o nouă funcționalitate în versiunea cloud, care permite urmărirea evidenței echipamentelor de lucru și de protecție pentru fiecare angajat. Cu ajutorul acestei noi funcționalități, fiecărui post i se vor atribui un set obligatoriu de echipamente necesare desfășurării activității, precum și cursuri și certificări pe care fiecare angajat trebuie să le efectueze cu o anumită frecvență. Există și posibilitatea de trimitere a unor alerte pentru verificarea sau reînnoirea echipamentelor și certificărilor respective.


Capitalizarea cheltuielilor pe proiecte

Ideea de la care am pornit în dezvoltarea acestei noi funcționalități a fost să le dăm posibilitatea clienților noștri din construcții și servicii să-și capitalizeze cheltuielile auto pe proiecte, însă acest proces poate fi folosit generic pe orice alt tip de cheltuială, în funcție de orele pontate pe proiecte de către angajați.


FluxVision = Flexibilitate, viteză și precizie în depozit

Livrare mai ușoară

Pentru a ușura activitatea de livrare, de acum comenzile de livrare pot fi grupate în cadrul unui nou formular.


Rezervare de stoc

Pentru a putea efectua rezervări de stocuri în vederea livrărilor ulterioare, am adăugat o nouă opțiune de rezervare manuală a bunurilor din depozit.


Ștergere tranzacții nefinalizate

Am activat un nou proces automat, care vă permite să ștergeți tranzacțiile începute, dar nefinalizate, mai vechi de x ore (unde x poate fi parametrizat).

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...