MicroStrategy, analytics for everyone

Date: 23-10-2017
Author: Alina Răfoi

Cu fiecare nouă versiune, MicroStrategy face un nou pas către sistemul de business analytics al viitorului. Versiunea 10.9 vine cu zeci de îmbunătățiri și caracteristici noi care o fac mai accesibilă și mai colaborativă.

 

Dosarul Microstrategy 

 

 

unnamed (3).png

 

MicroStrategy Dossier - un nou produs care pune la dispoziția utilizatorilor o noua metodă de vizualizare a rapoartelor și a analizelor de business. Acesta depășește capabilitățile unui dashboard, reunind și prezentând date de la nivelul întregii organizații, într-un mod interactiv și intuitiv. Dosarele sunt organizate în pagini și capitole, fapt care facilitează navigarea și partajarea rapoartelor și a vizualizărilor și pe care se pot adăuga comentarii și adnotări vizibile tuturor celor care au acces la vizualizările respective.

 

Biblioteca MicroStrategy

unnamed (4).png

Biblioteca MicroStrategy este un portal personalizat care permite utilizatorilor finali să-și acceseze toate dosarele dintr-o singură locație. Biblioteca combină funcționalitatea de căutare, cu colaborarea în timp real și un design simplificat pentru a face accesarea și partajarea de date mai rapide și mai ușoare decât oricând.

 

Lucru colaborativ

unnamed (1).jpg

Cu ajutorul MicroStrategy 10.9, utilizatorii pot colabora prin intermediul subiectelor de discuție și al comentariilor în timp real în cadrul interfeței de dosar. Oricine are acces la un dosar prin intermediul Bibliotecii MicroStrategy poate pune întrebări, evidenția tendințe și poate împărtăși opinii cu ceilalți. Utilizatorii marcați pot primi notificări în timp real prin e-mail, bannere de browser, alerte de pagină și bibliotecă sau notificări push.

 

Filtrări îmbunătățite

Interfața celei mai noi versiuni de MicroStrategy este mult mai curată și simplă și beneficiază de mai multe tipuri de filtre, inclusiv filtre vizuale și de calificare avansată.  

 

Design responsive

Noua interfață beneficiază de un design responsive, ceea ce înseamnă că acum conținutul este afișat indiferent de tipul de dispozitiv sau de dimensiunile ecranuluipe care acesta se afișează. Utilizatorii pot chiar utiliza modul de previzualizare a datelor pentru configurații diferite, fără a mai fi nevoie să le testeze pe mai multe dispozitive.


Noi conectori de date 

Pentru prima dată, MicroStrategy permite organizațiilor să acceseze seturi de date din diferite proiecte în cadrul unei implementări MicroStrategy. Noua versiune certifică, de asemenea, cele mai recente surse de date, printre care: Maria Database 10.x, Apache Hive 2.x, Spark SQL 2.0 și MapR 5.2 și oferă îmbunătățiri pentru conectorii de date pentru Presto, Snowflake și Amazon Redshift. În plus, gateway-ul MicroStrategy Hadoop suportă acum interogări live și reduce latența de răspuns.

Integrare cu tehnologia NLG

Integrarea cu tehnologia de generare a limbajului natural (NLG) permite MicroStrategy să adauge explicații și interpretări la graficele și diagramele pe care le vede utilizatorul. Această funcționalitate face ca analizele generate să fie mai accesibile oricărui tip de utilizator. 

 

 

 

Puteți afla mai multe detalii despre cea mai nouă versiune, înregistrându-vă la webcast-ul MicroStrategy, care va avea loc în 25 octombrie.

 

Sursa: MicroStrategy

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...