Handlopex folosește soluția completă pentru distribuție multichannel

Date: 14-04-2016
Author: Alina Răfoi

SocrateCloud ERP pentru distributie multichannel

SocrateCloud ERP și SocrateBI susțin Handlopex România în dezvoltarea unei rețele de distribuție multichannel de anvelope și jante. În primul său an de funcționare, Handlopex România a generat o cifră de afaceri de 1,5 milioane de Euro și s-a poziționat ca și furnizor de încredere pe piața românească.

Compania Handlopex SA, lider european în distribuția de anvelope, cu o cifră de afaceri ce depășește 170 milioane EUR și vânzări de peste 3 milioane de anvelope anual la nivel de grup, a ales SocrateCloud, soluția completă pentru distribuție, pentru a-și gestiona întreaga activitate a noii sucursale din România, care a generat o cifra de afaceri care a depășit 1,5 milioane de euro în primul an de funcționare și s-a poziționat ca distribuitor de încredere pe piața românească.

 

Handlopex a ales SocrateCloud ERP din dorința de a crea o rețea de distribuție multichannel care să îi ofere un avantaj competitiv.

 

“SocrateCloud s-a mulat perfect pe cerințele noastre, iar acum, privind în urmă, realizăm că am făcut cea mai bună alegere, deoarece nu am întâmpinat nici o problemă cu softul sau cu echipa de implementare”, declară Tiberiu Anghel, Director General Handlopex România.

SocrateCloud este o soluție multi-limbă, disponibilă în cloud, agenții de vânzări o pot accesa direct de pe teren și integrată cu ușurință cu platforma online B2B prin intermediul căreia clienții își introduc și urmăresc statusul comenzilor, văzând în timp real stocurile din România și Polonia.

SocrateCloud gestionează inclusiv depozitul de 2000 de mp. Unul din procesele care au fost optimizate odată cu implementarea soluției SocrateCloud a fost evidența stocurilor în funcție de data de fabricație (DOT) a anvelopelor, conform cerințelor europene. 

Soluția ERP de la BITSoftware crează cu ușurință strategii de preț și promoții și urmărește vânzările pe toate canalele de distribuție. De asemenea, urmărește activitatea fiecărui agent în parte și stabilește obiective de vânzări.

SocrateBI, soluția de analiză și raportare, oferă o imagine de ansamblu asupra indicatorilor de business importanți. Cu ajutorul modulelor dedicate companiilor de distribuție, Handlopex urmărește rezultatele vânzărilor, livrărilor, stocurilor, cheltuielilor sau clienților.

BITSoftware are la activ zeci de proiecte de  implementare a sistemului Socrate ERP în industria de distribuție, iar companiile care au apelat la noi folosesc cu succes soluția completă pentru distribuție pentru gestiunea întregii activități, reducându-și costurile operaționale și optimizându-și toate procesele.

 

Dacă doriți să citiți studiul de caz în întregime, vă rugăm să accesați acest link.

Încercați SocrateCloud gratuit. Puteți acum să utilizați gratuit toate funcționalitățile incluse pentru 2 utilizatori.Alte studii de cazPricing. See wich pricing plan works best for you

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...