ERP - soluția cea mai rapidă sau cea mai potrivită?

Date: 16-06-2016
Author: Alina Răfoi

ERP_-_solutia_cea_mai_rapida_sau_cea_mai_potrivita-.png

 

În momentul în care ajung la concluzia că au nevoie de un sistem ERP, companiile se trezesc cu o mare dilemă: ce soluție alegem?

 


Alegerea unei soluții ERP nu este ușoară, trebuie luați în considerare mai mulți factori, pentru că este o alegere care influențează viitorul unui business pentru o perioadă îndelungată (și nici costurile nu sunt de neglijat).

 

Durata de implementare a soluției ERP este unul dintre factorii influențatori, dar cât de mult trebuie acesta să cântărească?


O soluție ERP cu implementare rapidă are avantajul de a putea fi folosită cât mai curând, pe când soluția potrivită poate avea o durată mai lungă de implementare, însă se potrivește mănușă pe fluxurile companiei și vă va putea însoți mulți ani în demersul dumneavoastră de dezvoltare. Fiecare are și avantaje și dezavantage, de aceea cel mai important este să se facă o evaluare a întregului pachet: soluție, beneficii și implementator.


În articolul său What kind of ERP solution do you seek, Mr. Right or Mr. Right Now? publicat pe CIO.com, John Hoebler ne explică care sunt pașii către alegerea potrivită.  


Găsiți articolul său în întregime AICI

 

Intrebari? Contactați-ne și discutați cu unul dintre specialiștii BITSoftware.

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...