Controlul proiectelor de construcții cu SocrateERP

Date: 24-09-2018
Author: Alina Răfoi

controlul proiectelor de constructii

Constructorii se evidențiază în rândul celorlalte companii printr-o complexitate sporită a proceselor, precum și printr-o segmentare a activității prin lucrul simultan pe mai multe șantiere, și prin utilizarea mai multor centre de profit.

 

În cazul derulării proiectelor concomitente, costurile efective pot fi diferite de la un proiect la altul, chiar dacă calculele inițiale au arătat un cost planificat asemănător. Cum vă dați seama unde a intervenit o problemă, unde trebuie intervenit și ce anume trebuie corectat?

 

Coordonarea tuturor activităților din domeniul construcțiilor necesită implementarea unui sistem informatic complex care să poată oferi un control amănunțit și în timp real al proiectelor de construcții.

 

Care sunt beneficiile utilizării SocrateERP?

 

Sistemul informatic oferit de BITSoftware dedicat companiilor de construcții, include următoarele beneficii:

 

  • Urmărirea în timp real a profitabilității pe proiect, precum și a consumului de resurse (umane, dar și materiale)
  • Păstrarea unei evidențe cantitativ-valorice a tuturor activităților pe proiecte, faze și subfaze
  • Urmărirea costurilor pe proiecte prin definirea costurilor planificate, bugetate și angajate, precum și compararea în timp real a costurilor efective în urma executării lucrărilor.

 

Vizibilitate și control

 

SocrateERP furnizează o aplicație integrată firmelor care activează în domeniul construcțiilor și ajută la gestiunea eficientă a tuturor proceselor din companie: achiziții, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariaților, echipamentelor și utilajelor, maximizând profitul printr-o execuție eficientă a fiecărui proiect și prin posibilitatea gestionării mai multor proiecte cu resurse mai puține, prin integrarea și automatizarea proceselor cheie.

 

[eBook] 7 rețete de succes pentru companiile din construcții

 

Download ebook-ul Idei inteligente pentru jucătorii din piața de distribuție. Provocari din zona de businessÎn acest ebook am strâns câteva informații despre instrumentele pe care managerii din construcții le au la dispoziție pentru a calcula costurile exacte ale unui proiect, despre cum pot îmbunătăți modul în care se raportează profitabilitatea pe proiect sau despre cum se poate realiza planificarea resurselor. 

Din cuprins:

  • Previzionarea corectă a costurilor
  • Măsurarea profitabilității în timp real
  • Controlul proiectelor în timp real
  • Urmărirea consumurilor pe utilaje
  • Introducerea corectă a pontajelor
  • Aprovizionarea la timp

 

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...